5+2 érv az autóbérlés mellett

forrás: Prím Online, 2016. január 15. 10:21

Autóbérlés? Sokan csak külföldi nyaraláskor gondolnak rá, pedig idehaza is adódhatnak olyan alkalmak, amikor érdemes lehet autót bérelni.

 1. Ha nagyvárosban élsz és a hétköznapokban nincs szükséged autóra, de hétvégén szeretnél elutazni, akkor az autóbérlés jó opció az utazásra. Kényelmes, gyors és olyan helyekre is eljuthatsz könnyedén, ahová tömegközlekedéssel ez nem lehetséges.
   
 2. Olyankor is érdemes bérelni, ha barátokkal vagy a tágabb értelembe vett családdal utazol. Egy nagyobb autóban mindannyian együtt utazhattok. 
   
 3. Ha autód régebbi modell és nem a legmegbízhatóbb járgány, akkor érdemes elgondolkodni az autóbérlésen. A bérautók esetében, ha bármilyen műszaki probléma lép fel útközben, akkor azt az autókölcsönzőnek kell orvosolnia, ilyenkor a legtöbb esetben csereautót biztosítanak. Ez főleg hosszabb, külföldi utak esetén óriási előny.  Ezen kívül az új bérautóknak jóval alacsonyabb a fogyasztása is.
   
 4. Ha olyan helyre szeretnél utazni, ahol például az útviszonyok miatt az autód nem alkalmas közlekedésre, akkor például egy terepjáró szuper megoldás lehet. 
   
 5. Az autókölcsönzőknél már elérhetők topkategóriás autók is. Születésnap, házassági évforduló alkalmából remek meglepetés egy luxuskocsival a kiválasztott étterembe vagy szállodába utazni. 

+2 érv:  A jelenlegi üzemanyag árak mellett pedig még elérhetőbb az autókölcsönzés.  Ráadásul az itthoni kölcsönzési díjak tartalmazzák a magyarországi úthasználati díjakat is. 

 

Kulcsszavak: autóbérlés

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

Állja a sarat a hazai cégautópiac

A koronavírus-járvány hatására a magyar cégvezetők harmada várakozó álláspontra helyezkedett a céges flotta bővítését illetően és elhalasztotta az autóvásárlást, 12 százalékuk viszont a felgyorsult beszerzést választotta stratégiájául, hiszen a vírushelyzet miatt a munkavállaóik körében is körülbelül ugyanekkora arányban növekedett az igény a céges autóhasználatra. A bővítést tervezők szinte kizárólag (79%) új autók beszerzésén gondolkodnak, közel 40 százalékuk prémium kategóriás autó vásárlását tervezi – derül ki a Wallis Motor és a Share Now közös kutatásából. 

2021. május 7. 17:24

Limitált szériás változatokkal emlékezik meg Forma 1-es győzelmeiről a Maserati

Dicső versenymúltját ünnepelve, új limitált szériás modelleket mutatott be a Maserati. A Ghibli F Tributo, és Levante F Tributo változatokkal az olasz gyártó Juan Manuel Fangio, argentin világbajnok Forma 1-es pilótával elért közös sikereinek állít emléket. 

2021. április 28. 13:40

Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljesítményét a neves szakmai újságírókból álló zsűri. A sikerhez a BIRD X érintés nélküli technológia bevezetésétől kezdve az első nagy autóipari beszállításon keresztül a digitális gyártástechnológiáig több lépés vezetett. A folyamatos fejlesztések 2021-ben sem állnak le; részben a Versenyképesség Növelő Támogatási Program keretében újabb K1-Single típusú gumiabroncs-felépítő gépsor is munkába áll a gyárban.

2021. április 26. 14:59

Új kezdeményezés a hazai gumiszervizek fejlesztéséért

Gumiszervizeket segítő program indult márciusban Magyarországon! A kezdeményezésben részt vevő partnerek csatlakozhatnak például a Bridgestone csoport termékeiről szóló ingyenes tréningekhez, de ezen kívül hozzáférést kaphatnak számos arculatsegítő reklámanyaghoz, exkluzív promócióhoz és számos izgalmas aktivitáshoz is. A program különlegessége, hogy a hazai szervizek ráadásként az abroncsvásárlásaikkal pontokat gyűjthetnek, melyeket különböző pénzbeli vagy értékes tárgyi ajándékokra válthatnak be a szezonok végén.

2021. április 23. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15