Nyaralásbiztos navigáció a Mio-tól

forrás: Prím Online, 2018. június 26. 11:03

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel. Megmutatja a legjobb útvonalakat, figyelmeztet, ha túl gyorsan megyünk és segít parkolóhelyet találni, amikor célba érünk.

Stresszmentes autózás ingyenes TomTom térképfrissítéssel

Az élettartamra szóló térképfrissítésekkel az úthálózat változásai vagy az útlezárások nem jelentenek többé problémát. A Mio Spirit 7700 LM számítógéphez egyszerűen csatlakoztatható, így - a MioMore Desktop alkalmazás segítségével - folyamatosan értesülhetünk az újonnan megjelent frissítésekről.  

 

Pofonegyszerű felhelyezés a mágneses tartóval

A Mio Spirit 7700 LM navigációs rendszer tervezésénél fő szempont volt a hatékonyság és az egyszerű kezelhetőség, vezetés közben. A felhasználóbarát Spirit 7700 LM aktív mágneses tartója lehetővé teszi, hogy gyorsan leemeljük a készüléket a szélvédőről. Emellett az eszköz áramszolgáltatását akár a tartón keresztül, akár közvetlenül a készülék mikro USB csatlakozójából megoldhatjuk.

3D kereszteződés nézet, hangos navigáció – biztonságos és biztos célba jutás

A Mio Spirit 7700 LM Sávasszisztens funkciója időben megmutatja, hogy kereszteződések előtt melyik sávba kell sorolnunk. A készülék 3D funkciójának köszönhetően kényelmesen áttekinthetjük a kereszteződéseket, így még élvezetesebb a vezetési élmény. A Mio Spirit 7700 LM kimondja az utcaneveket, így a hangutasításoknak köszönhetően folyamatosan az útra koncentrálhatunk és időben elkerülhetjük a veszélyes helyzeteket. 

 

Most még könnyebb a parkolás!

A navigációs rendszer nemcsak útközben jelent komoly segítséget: az úti célhoz közeledve a parkolásban is támogatja a sofőrt. A Parkolóasszisztens funkció segít parkolóhelyet találni, amikor a célállomás 1 km-es körzetébe érünk, sőt, induláskor arra is emlékeztet, hová tettük le a kocsit. A parkolás többé nem jelent problémát!

LearnMe Pro és IQ Routes – személyre szabott útvonaljavaslatok és valós idejű útinformációk

A Mio Spirit 7700 LM LearnMe Pro funkciója megjegyzi és megtanulja a vezetési szokásainkat, később ezek alapján javasol személyre szabott útvonalakat. Az IQ Routes funkció pedig több millió sofőrtől begyűjtött valós idejű információkat elemezve optimalizálja útvonalunkat.  

 

A Mio Spirit 7700 LM navigáció 40.990 Ft-tól vásárolható meg webáruházakban.

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55