TomTom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TomTom

Nyaralásbiztos navigáció a Mio-tól

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel. Megmutatja a legjobb útvonalakat, figyelmeztet, ha túl gyorsan megyünk és segít parkolóhelyet találni, amikor célba érünk.

2018. június 26. 11:03

Új TomTom Start 60 modell extra nagy, 6”-os képernyővel

Az eddigi legnagyobb képernyővel kerül piacra a TomTom új hordozható navigációs eszköze, a Start 60. A 6”-os, kristálytiszta képet adó kijelző, a nagyméretű kezelőgombok és a jól látható menü könnyebbé és biztosabbá teszi a vezetést és a tájékozódást.

2012. június 1. 07:50

iPadra optimalizált TomTom iPhone alkalmazás

A TomTom bemutatta a TomTom iPhone alkalmazás legfrissebb, iPadre optimalizált verzióját. Az iPhone verzióval már rendelkező ügyfelek ingyenesen letölthetik.

2011. szeptember 2. 08:28

Tweetelj, keress és vezess! – Közösségibb navigáció a TomTomtól

Immár sofőrként is biztonságosan tweetelhetik menetidejüket, kereshetnek a legfrissebb utazási ajánlókban, vagy használhatják sofőrbarát módon az Expedia, a TripAdvisor, és a Yelp funkcióit.

2011. augusztus 29. 09:33

TomTom – Mappy: pontosabb térképek

A TomTom több évre szóló együttműködési megállapodást jelentett be a helyhez kötött szolgáltatások terén az európai piacon kulcsszerepet játszó Mappy-vel. Az együttműködés keretében a TomTom pontos, kiváló minőségű térképeket és dinamikus közlekedési információkat szolgáltat majd a Mappy online térképportál számára.

2011. július 26. 07:54

TomTom App for iPhone 1.7 trafipax szolgáltatással

Az új 1.7-es verzió tartalmazza a TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatását, amely folyamatosan frissített információt ad a telepített sebességmérő kamerák helyéről, valamint a mobil sebességmérő kamerák helyzetéről is figyelmezteti a felhasználókat.

Kulcsszavak: autószolg iPhone GPS TomTom
2011. április 27. 12:13

Sony TomTom navigációs AV rendszerek

A karcsú Xplod fejegységek minőségi audió és videó szórakoztatást és csúcsminőségű navigációt kínálnak.

2010. szeptember 19. 08:48

Start2 és XL IQ Routes Edition2: új modellek a TomTomtól

A TomTom bemutatta Start2 és XL IQ Routes Edition2 navigációs készülékét.

Kulcsszavak: TomTom
2010. április 3. 16:09

Új TomTom GO x50 sorozat

A TomTom bemutatta új sorozatát, a TomTom GO x50-et.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2009. szeptember 3. 17:01

Június végétől Magyarországon is kapható a női igényekre szabott navigátor

A TomTom piacra dobta a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2009. június 2. 17:10

Ingyenes, online útvonaltervező a TomTom-tól

A TomTom elérhetővé teszi az eddig béta-teszt módban futtatott TomTom Online Route Planner-t a magyar felhasználók számára is. Az eddig regisztrációhoz kötött online útvonaltervező immár egyszerűen, bejelentkezés nélkül elérhető Magyarországról is.

2009. március 26. 19:03

A TomTom elleni szabadalmi per vajon csak a kezdet?

Valószínűleg a Microsoft szabadalmi persorozatának csak a kezdetét jelenti a holland TomTom nevű, autós navigációs készülékeket gyártó vállalat elleni eljárás a brit ITPro magazin szerint.

2009. március 9. 10:14

TomTom magyarul

A TomTom, a világ vezető navigációs megoldások szolgáltatója a mai napon bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a www.tomtom.com immár magyar nyelven is elérhető. A felhasználók a főoldalon, az ország kiválasztása után, megtalálják az összes, számukra fontos termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információt, valamint a hazai piacon elérhető kiegészítőkre vonatkozó információkat is.

Kulcsszavak: TomTom GPS onlineszolg
2009. február 17. 18:14

Magyarországi kereskedelmi igazgatót nevezett ki a TomTom

A TomTom Nánási Gergelyt nevezte ki a magyarországi eladásokért felelős, senior account menedzserének.

Kulcsszavak: TomTom CIO
2009. február 13. 09:11

Online útvonaltervező a TomTomtól

A GPS műholdas navigációs eszközöket gyártó TomTom internetes útvonaltervező szolgáltatást kínál készülékeihez, amelynek segítségével az úton lévők friss tájékoztatást kaphatnak az aktuális közlekedési helyzetről.

Kulcsszavak: TomTom GPS autószolg
2008. december 4. 20:06

Teljes termékpalettájával az orosz piacra lép a TomTom

A TomTom hordozható navigációs megoldásszállító november 22-én bejelentette, hogy termékeivel belép az orosz piacra. A TomTom a termékpalettán található összes készülékkel képviselteti magát, beleértve a TomTom GO x30-as sorozatot (élén a TomTom GO 930-as és GO 730-as típussal), a közép-kategóriás TomTom XL-t és a belépő-szintű TomTom ONE-t.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. október 22. 16:02

Törökország térképével bővült a TomTom kínálata

A TomTom vezető navigációs rendszereket szolgáltató cég bejelentette, hogy új, törökországi térképét elérhetővé teszi a felhasználók számára az online TomTom Térképbolton (TomTom Map Shop) keresztül.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. október 18. 14:43

Sávválasztó asszisztens, tényeken alapuló útvonaltervező Magyarországon is

A TomTom IQ Routes technológiáját és a "fejlett sávválasztó asszisztens" (Advanced Lane Guidance) szolgáltatását elérhetővé tette Magyarországon, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban is. Mindkét technológia az összes TomTom GO x30 terméken elérhető lesz.

Kulcsszavak: TomTom
2008. október 8. 20:09

TomTom fedélzeti navigáció Renault gépkocsikban

A járművekbe teljes mértékben integrált fedélzeti navigációs rendszerek új fejezete nyílik meg azáltal, hogy a TomTom és a Renault együttműködési szerződést írt alá, amelynek nyomán számos Renault modellt megfizethető készülékkel látnak el.

Kulcsszavak: TomTom GPS autószolg
2008. szeptember 27. 13:07

TomTom GO 630 szélesebb közönségnek

A TomTom navigációs rendszer gyártó hogy piacra dobta TomTom GO 630-as modelljét 71.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A 630-as széria előre telepített háztól-házig térképcsomaggal kapható, amely tartalmazza 17 közép- és kelet-európai ország és Olaszország térképeit is.

Kulcsszavak: TomTom GPS
2008. augusztus 29. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47