Hazánkban is elérhetővé válik a virtuális egészségügyi ellátás

forrás: Prím Online, 2019. június 14. 17:25

A tizenhárom éves magyarországi múlttal rendelkező Advance Medical Hungary 2019. június 13-tól Teladoc Hungary néven folytatja munkáját. A technológia alapú egészségügyi szolgáltatást nyújtó Advance Medical Hungary a név- és tulajdonosváltást követően, a New York-i tőzsdén jegyzett Teladoc Health vállalatcsoport tagjaként bővíti szolgáltatási portfólióját és – Virtuális medicina néven – elsőként kínál Magyarországon virtuális egészségügyi ellátást.

A Teladoc Health világszerte több mint 2 500 munkavállalójával 2018-ban több mint 2,6 millió virtuális egészségügyi konzultációt végzett, és több millió páciens részére nyújtott egészségügyi szolgáltatást. Az Advance Medical Hungary-t 2006 óta tagjai között tudó Advance Medical cégcsoport nemzetközi egészségügyi szolgáltatásai a Teladoc Health számára is nagy értéket képviselnek. A Teladoc Health vállalatcsoporthoz csatlakozva, a Teladoc Hungary a világ elsőszámú virtuális egészségügyi ellátást – Virtuális medicinát – kínáló hálózatának tagja lett. 

 

„A Teladoc Health-nél azon dolgozunk, hogy elősegítsük a virtuális egészségügyi ellátás és a technológia alapú egészségügyi szolgáltatások elterjedését, hogy általuk a minőségi egészségügy egyre több ember és vállalat számára legyen elérhető. Célunk, hogy szerte a világon, így Magyarországon is emberek millióinak segítsünk egészségügyi problémáik megoldásában a könnyen elérhető, magas színvonalú és a legmodernebb technológia bevonásával. A mindennapokban ez a portálalapú és mobileszközökön elérhető online, telefonos és videós orvosi konzultációt jelenti, amelynek segítségével a világon bárhonnan és bármikor, azonnali vagy előre egyeztetett időpontban orvosi tanács és segítség kérhető. Az alkalmazások a legmodernebb technikai háttérrel biztosítják mind a gyors elérhetőséget, mind pedig a diszkrét és biztonságos felhasználási lehetőséget” – mondta el Dr. Karai Gábor, a Teladoc Hungary ügyvezető igazgatója.

 

A Teladoc Hungary sikeres növekedését, valamint a minőségen alapuló szolgáltatási modelljét és magyarországi küldetését az anyavállalat elkötelezetten támogatja. A Teladoc innovatív megoldásai már elérhetők a vállalat hazai partnerei és ügyfelei – elsősorban biztosítók és nagyvállalatok – számára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30