Megnyílt az ezredik Xiaomi Store

forrás: Prím Online, 2021. június 7. 19:25

A Xiaomi, a világ egyik vezető technológiai vállalata, ma bejelentette, hogy a Xiaomi Store boltjainak a száma a globális piacokon* átlépte az ezret, ami jelentős mérföldkövet jelent a vállalat globális terjeszkedésében. 

 

Széllel szemben - Nyílik az ezredik Xiaomi Store az eddigi leggyorsabb növekedést hozó évet követően 

A jelentős teljesítményt annak ellenére sikerült elérnie a vállalatnak, hogy a hagyományos üzletek világszerte komoly kihívásokkal szembesülnek. Az, hogy a Xiaomi Store ilyen körülmények között is sikeres tudott maradni, azt bizonyítja, hogy a Xiaomi márkát nagyon sokan kedvelik és hogy nagyszerű lehetőségei vannak a globális piacokon. 

 

A Xiaomi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői. 

 

 

Globális Xiaomi Store kampány - 5 év távlatából

Az első nemzetközi Xiaomi Store 2016-ban nyitotta meg kapuit a Mi-rajongók előtt Szingapúrban. Azóta az üzlethelyiségek száma világszerte gyorsan növekedett.

 

A különleges alkalomra tekintettel, a Xiaomi online és offline formában is elindította az 1000 Xiaomi Stores eseményt, amivel annak a sok-sok Xiaomi felhasználónak és Mi-rajongónak is köszönetet kívánnak mondani, akik az elmúlt évek során támogatták a vállalatot és hittek a termékeiben. 

 

A Xiaomi az elmúlt negyedévben bővült a leggyorsabban amióta 2016-ban elindult a Xiaomi Store program. A vállalat az 1000. Xiaomi Store megnyitása alkalmából rendezett ünnepséget tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy megköszönje a Mi-rajongóknak kitartásukat a márka mellett egy kihívásokkal teli évben.

 

 * Kivéve Kínát és Indiát

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világelső innovációs platformmal köt stratégiai szövetséget a Lead Ventures

A világ legnagyobb vállalati innovációs és akcelerátor platformját megteremtő, amerikai központú Plug and Play-jel lép együttműködésre a Lead Ventures. A scaleupokra szakosodott alapkezelő új stratégiai partneréhez olyan portfóliócégek tartoznak, mint a Paypal, a Dropbox vagy az N26. A kooperációból a Lead Ventures befektetési portfóliójába tartozó vállalkozások is rendkívül sokat profitálhatnak.

2021. június 17. 14:58

Jól teljesített az Oracle

A negyedik negyedéves bevétel az előző év azonos időszakához képest 8%-kal, 11,2 milliárd dollárra nőtt. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó bevételek 8%-kal 7,4 milliárd dollárra emelkedtek. A felhős és telepített új licenc értékesítés 9%-kal, 2,1 milliárd dollárra nőtt. A működési cash flow 21%-kal, rekordszintű 15,9 milliárd dollárra emelkedett az utolsó tizenkét hónapban.

2021. június 17. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40