Ismét együtt jótékonykodik a Raben, a Danone és a Numil

forrás: Prím Online, 2021. október 20. 15:50

A Danone két hazai vállalatával, a Danone Magyarország Kft.-vel és a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.-vel együtt vett részt az idei Élelmezési Világnap alkalmából szervezett Adománykonvojban a logisztikai szolgáltató Raben Trans European Hungary Kft. A két élelmiszeripari cég az idén mintegy kétszer akkora mennyiségű termékkel járul hozzá a rászoruló családok megsegítéséhez, mint tavaly.

A vállalatok sok éve állnak üzleti kapcsolatban egymással, az együttműködésük a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett tavalyi Adománykonvoj kapcsán fűződött szorosabbra. Vincze Adrián, a Raben Trans European Hungary Kft. belföldi szállítmányozási üzletágvezetője elmondta: „Mivel partnerünk a felajánlott termékeket a dunaharaszti raktárunkban tárolta, kézenfekvő megoldás volt, hogy az elszállításukhoz mi nyújtunk segítséget. Ezzel a jótékonysági akció közös küldetéssé vált, amit a teherautónk külön erre az alkalomra tervezett feliratozása is jelképez. Külön figyelmet érdemel, hogy míg tavaly egy 12 tonnás teherautóval szállítottuk a termékeket, az idén ehhez már egy teljes méretű kamionra volt szükség, hiszen csaknem 30 raklapnyi adományról van szó.”

 

A Raben az utóbbi években rendszeresen vállalt jótékony szállításokat, többek között kereskedelmi cégek felajánlásait juttatta célba különböző segélyszervezetek révén. Emellett tavaly óta két család támogatásával is részt vett a „Fogadj örökbe egy családot” kezdeményezésben, valamint jelentős anyagi támogatást nyújtott a koronavírus elleni küzdelemhez. A karitatív tevékenységek összehangolására a cég munkatársai idén külön jótékonysági nagykövetet választottak maguk közül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59