A CRM hasznosulása, mint integrált vállalatirányítási rendszer

Czipperer Dia, 2022. február 14. 20:02

Milyen úton és módon hozható ki egy CRM rendszerből fejlett vállalatirányítási rendszer? Milyen feladatok, folyamatok és kulcsfontosságú mutatók terén érhető el látványos szintlépés az ilyen irányú fejlesztéssel?

Ezt a kérdéskört bontjuk ki részletesen a cikk keretei között. Remélhetőleg sikerül szemléltetni, mekkora potenciál rejlik a CRM integrált vállalatirányítási rendszerként történő hasznosításában.

 

Egy modern CRM naptár integrációval segít, hogy ne legyen elfelejtett feladat

 

Méghozzá kényelmesen, fenntartható módon. Ennek köszönhetően többé nem kell attól tartani, hogy elfelejtünk felhívni egy ügyfelet, nem érünk oda egy megbeszélt online meetingre, vagy egy fontos email küldése csak késve jut eszünkbe.

 

A praktikus és felhasználóbarát modern CRM rendszer segítségével létrehozott teendők az integrációnak hála egyenes úton kerülhetnek akár kedvenc naptár alkalmazásunkba. Így rögvest szem előtt lehetnek, és biztosan nem feledkezünk meg róluk.

 

Vállalatirányítási rendszerként a CRM a webshop integrációban is segíthet

 

Gondoltuk volna, hogy a testre szabott CRM rendszer segíthet újból elérni a kosárelhagyókat különleges ajánlatokkal? Sőt, akár úgy is hasznosítható egy modern CRM rendszer, hogy személyre szabott e-mail sorozatot küldhetünk vele a vásárlóknak, akár automatizált módon?

 

Ennek köszönhetően nemcsak az egyszeri vásárlás, hanem az igazi profittal kecsegtető ismételt vásárlás is hatékonyabban érhető el. De akár a beérkező panaszok kezelésében is nagy segítség, ha a CRM rendszer ügyfélszolgálati moduljában integráltan történik a feladat megoldása.

 

CRM-mel a riportolás is racionalizálható

 

Vagyis a projektmenedzsment szoftverként hasznosuló CRM szoftver a riportok készítésében is óriási segítség. Betöltve ezáltal egy integrált vállalatirányítási rendszer szerepét, hozzájárulva a kulcsfontosságú mutatók nyomon követéséhez.

 

Sőt, mivel a rendszer óránként automatikus frissítést is tud a riportok kapcsán, ennek köszönhetően az adatok teljes mértékben naprakészen tarthatók.

 

Egy praktikus mód, ahogy a CRM segít a marketingben és értékesítésben

 

Képzeljük csak el, ahogy a Facebook hirdetésekből megszerzett leadek egyenesen a CRM rendszerbe kerülnek át. Teljes mértékben automatikusan, ahogyan az egy modern vállalatirányítási rendszertől egyébként elvárható.

 

Ennek nagy előnye, hogy a munkatársak rögtön láthatják, milyen hirdetésből érkezett az érdeklődő a vállalat rendszerébe és mi a teendő vele. Vagyis a lead kezelés minimális időbeli ráfordítással történhet.

 

Azt pedig már bizonyára tudjuk, hogy a gyors és hatékony reagálás kedvező eséllyel sikeres értékesítést hozhat a konyhára. Többek között ennyi mindenben segíthet tehát a vállalatirányítási rendszerként hasznosuló modern CRM.

Kulcsszavak: CRM MiniCRM

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

Ahogy nyáron az M7-es autópályán gyakoribb a sűrű forgalom, és a vendéglátás számára is csúcsszezont jelent ez az időszak a Balaton térségében, úgy a mobilhálózat kihasználtsága is kiugró ezekben a hónapokban: augusztusban pörög a legtöbb mobiladat, ezen belül is a legnagyobb forgalmat Siófokon bonyolítják. A Balaton-átúszás idején, amire idén július 21-én kerül sor 42. Lidl Balaton-átúszás néven, elsősorban a hanghívások száma emelkedik meg egy hasonló nyári naphoz képest, egy átlagos téli naphoz képest pedig ilyenkor jóval hosszabban, négy-kilencszer annyi ideig telefonálnak az emberek – derül ki a Yettel friss balatoni mobilforgalmi elemzéséből.

2024. július 19. 18:29

Az olaszoknál folytatta európai terjeszkedését a hozzánk ősszel érkező Omoda

Július elején újabb európai piacra lépett be a Chery Group az Omoda és Jaecoo márkákkal, Olaszországban teljes körű szolgáltatással elindult a kínai gyártó járműveinek értékesítése. A társaság globális terjeszkedési stratégiája szerint 2030-ig világszerte több mint 60 piacon jelenik meg ez a két brand, szeptemberben Magyarországon is megkezdik az Omoda 5 forgalmazását. 

2024. július 19. 16:43

Idén is biztosítja a Formula–1-rendezvényen használt rádióberendezések zavartalanságát az NMHH

Július 18-a és 21-e között 39. alkalommal látogat hazánkba a Formula–1. A száguldó cirkusz futamait hétről hétre tízmilliók követik a képernyők előtt, a versenysorozat hazai állomása pedig tavaly négy nap alatt 303 ezer nézőt vonzott a Hungaroringre. A futamokon a televíziós stábok, a készenléti szolgálatok és a versenyző csapatok kommunikációjához egyaránt elengedhetetlen a zavartalan frekvenciahasználat – ezt a Magyar Nagydíjon idén is a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Mérésügyi Igazgatóságának munkatársai biztosítják.

2024. július 19. 14:57

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59