Modena utcáin hajtották meg a vadi új GranTurismót

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 18. 13:42

Az olasz luxusautó-márka még a hivatalos bemutató előtt meghajtotta a vadi új GranTurismo luxuskupé Modena és Trofeo felszereltségű, V6 Nettuno motorral szerelt modellverzióit. A márka ikonikus, megállíthatatlan energiájú modelljével a Maserati Family program keretében kiválasztott kollégák tettek néhány kört.

Az Olaszország Modena városának utcáin vezetett, különleges, felmatricázott GranTurismo-modellek a leghatározottabban hirdetik: a 75 évvel ezelőtt született Maserati-ikon visszatért!

 

Minden az A6 1500-zal, egy forradalmi szellemű modellel kezdődött, amely egy korábban még nem látott színvonalú luxusautó előfutára volt. Az A6 1500 végül örökre beírta magát az autógyártás történelmébe, hatása a mai napig érezhető a világ autóiparában és a modellt követő közúti Maserati-autókban egyaránt.

 

 

A GranTurismo 100%-ban olasz életérzést nyújt: kiemelkedő, nagy teljesítményű, hosszú utakra és kényelmes utazásra termett autó. A modell koncepciója a második világháború után, az olasz gazdasági fellendülés idején született, amikor a luxusautó-márka kiemelkedő modelljein keresztül megmutatta a világnak erejét, optimizmusát és gondtalan hozzáállását, valamint azt, hogy képes a kemény munkát elvégezni – miközben megadja magának a lehetőséget a szórakozásra is.

 

Abban az adott történelmi pillanatban a Maserati egy lehetetlennek tűnő feladatot oldott meg: modelljével megteremtette a luxusautózás új koncepcióját, amely képes volt egyesíteni a teljesítményt és a kényelmet. Ma az új Maserati GranTurismo-generáció készen áll arra, hogy a jövőbe vezesse a márkát. Egyedi stílusa felbátorítja, veleszületett innovációra való törekvése hajtja.

Kulcsszavak: Maserati

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

A Continental autógumija az első helyen végzett a Tyre Reviews szakportál négyévszakos abroncstesztjén

Újabb megmérettetésen, a Tyre Reviews 2024-es négyévszakos abroncsteszten győzedelmeskedett a Continental AllSeasonContact 2 modellje. Hét 205/55R16-os méretű, VW Golfra autóra felszerelt, egész évben használható modellből álló tesztmezőnyben ért el első helyezést.

2024. május 14. 13:17

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59