A Qualysoft az első magyar cég Microsoft Business Apps oklevéllel

forrás: Prím Online, 2023. június 14. 09:55

A Qualysoft, hazánk egyik vezető kompetencia-alapú IT-tanácsadó cége az első magyar vállalat, mely elnyerte a Microsoft Cloud Partner Programjának Business Applications Solution Partneri minősítését. Az oklevél a Qualysoft szakértelmét és az üzleti alkalmazások sikeres megvalósításának készségét ismeri el, megszilárdítva a vállalat pozícióját a Microsoft egyik legmegbízhatóbb partnereként a közép-kelet-európai régióban.

A Business Applications megszerzésével a Qualysoft immár a hat elérhető Microsoft badge-ből ötöt birtokol: a mostani oklevél a Security, Modern Work, Data & AI Azure, valamint a Digital App & Innovation Azure jelvényeket egészíti ki. A BizApps tanúsítványt a Microsoft olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek kivételes szakértelemről és kiválóságról tettek tanúbizonyságot az üzleti alkalmazások megvalósítása és bevezetése terén. 

 

Dr. Hasznics Milán, a Qualysoft Csoport vezérigazgatója elmondta: "A Microsoft Business Applications elnyerése kivételes megtiszteltetés a Qualysoft számára. Az eredmény megerősíti vezető technológiai partneri pozíciónkat a közép-kelet-európai régióban, és megmutatja elkötelezettségünket a kiváló szolgáltatások iránt."

 

A mérföldkövet a Microsoft Magyarország vezérigazgatója, Szabó Péter kommentálta: „Az üzleti alkalmazások területe a Microsoft számára kiemelt fontossággal bír, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a partnerhálózat fejlesztésére az elmúlt években a korábbinál jóval több erőforrást dedikált a cégünk. Az ügyfelek üzleti problémáit megértő, és ezeket a Dynamics 365 szolgáltatásportfólióra épülő technológiai megoldásokra átültetni képes szakértő partnerek a legfontosabb szövetségeseink az ügyfelek digitális transzformációjában. A Business Applications Solution partner címet olyan vállalatok használhatják, amelyek megfelelő számú vizsgázott konzulenssel és mérnökkel rendelkeznek, emellett ügyfeleknél éles projektekben is bizonyítottak már. Hatalmas örömmel üdvözölöm a Qualysoft-ot első magyar partnerként a Business Applications Solution partnerek táborában.”

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59