Binance: 124 millió diák tanulhat hamarosan a blokkláncról és a kriptotechnológiákról

forrás: Prím Online, 2023. július 8. 13:20

A Binance Academy, a világ vezető kriptotőzsdéjének oktatási részlege bejelentette, hogy partnerségre lépett a Coursera-val, a világ egyik legnagyobb online tanulási platformjával. Az együttműködés világszerte több mint 124 millió tanulónak kínál a kriptovilágról szóló naprakész, piacképes ismereteket. Az átfogó tanulási program már a következő hónapokban elérhetővé válik. 

Ahogy egyre több szervezet csatlakozik a blokkláncforradalomhoz, úgy nő a kereslet a képzett szakemberek iránt a kripto- és blokklánciparban. A Binance Academy és a Coursera (a világ egyik legnagyobb online tanulási platformja) nemrég bejelentett együttműködése éppen ennek az igénynek a kielégítését szolgálja. Közös oktatási programjaik az ágazat valamennyi részterületét lefedik, kiszolgálva mindazokat, akik a blokklánccal, a Web3-mal és a kriptotechnológiákkal szeretnének megismerkedni. A képzések elsősorban azokat célozzák meg, akik megfelelő készségeket szeretnének szerezni a robbanásszerűen fejlődő kriptó-iparágban történő elhelyezkedéshez. A kurzusok sikeres elvégzésével a tanulók digitális bizonyítványt kapnak, egyfajta belépőként a szektor gyorsan bővülő munkaerőpiacára.

 

„Az oktatás a haladás és az innováció sarokköve. Ez a meggyőződés vezérelt minket a Binance Academy-n, miközben arra törekszünk, hogy a blokklánctechnológia forradalmi világába bevezető tudás mindenki számára elérhetővé tegyük” – mondta Yi He, a Binance társalapítója és marketingigazgatója. 

 

A blokkláncban rejlő lehetőségeket kihasználó szervezetek látványos növekedési időszakot élnek át. A PwC jelentése szerint a technológia 2030-ig több mint 40 millió munkahelyet teremthet világszerte. A kripto-és blokkláncipar szakemberei iránti kereslet már most is gyorsan növekszik. A DevSkiller jelentése szerint, amely több mint 200 ezer készségértékelésre támaszkodva állítottak össze, 2022-ben 552%-kal nőtt a blokkláncprogramozási ismeretek iránti igény.

 

„A blokklánc, a Web3 és a kriptovaluták területén elsajátított készségek egyre értékesebbek, mivel számos új és izgalmas munkakör jelenik meg ezeken a területeken” – mondta Marni Baker Stein, a Coursera tartalomért felelős igazgatója. Hozzátette: izgatottan várják, hogy a Binance Academy-vel együttműködve bővítsék tanfolyami kínálatukat. Kiemelte: az akadémia szakértői által tanított, teljesen online hozzáférésű és saját tempójú tartalommal a tanulók a világ bármely pontján felvértezhetik magukat kulcsfontosságú készségekkel ahhoz, hogy boldoguljanak a dinamikusan bővülő blokklánciparban. Az együttműködés világszerte több mint 124 millió tanulónak kínál oktatási lehetőségeket. A programokat a Binance Academy szakértői dolgozzák ki. Minden tanulási fázis több kurzusból áll; tartalmaz videó-előadásokat, felolvasásokat, projekteket és persze értékelni is fogják az egyes teljesítményeket. 

 

A Coursera-együttműködés szerves kiegészítése a Binance Academy meglévő globális oktatási kezdeményezéseinek, például a multimédiás tartalmaknak, a Learn & Earn kampányoknak és az University Outreach programnak. 

 

Tanulj és keress!

 

A Binance Academy több mint 1000 cikket és szószedetet tartalmaz, valamint tanfolyamokat a blokkláncról, kriptovalutáról, Web3-ról és sok másról. 2018-ban indították útjára, tanulók millióit szolgálja ki világszerte, több mint 30 nyelven. Oktatási kezdeményezései közé tartozik többek között a Learn and Earn program és a Student Ambassador Program.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Már lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem közös ösztöndíjprogramjára

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 17:48

Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián

Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik. 

2024. május 22. 16:05

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17