Új ügyvezető a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. döntéshozó testületében

forrás: Prím Online, 2023. július 30. 12:17

Szetei Hajnalka logisztikai igazgató vette át 2023. július 1-jétől az öt ügyvezetői pozíció egyikét a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában. Elődje az ügyvezetői pozícióban, Mátis Péter Tuscaloosában, a Mercedes-Benz amerikai járműgyárában folytatja karrierjét.

Szetei Hajnalka 2010-ben költözött szülővárosából, Szegedről Kecskemétre, hogy az elsők között csatlakozzon a Mercedes-Benz gyárának csapatához.

 

„Izgalmas időszak volt, és már kezdettől fogva jó, igazán családias légkörben dolgoztunk. Különösen büszke vagyok arra, hogy szinte az első lépésektől fogva aktív részese lehetek a gyár sikertörténetének” – mondta Szetei Hajnalka, és hozzátette: „a Mercedes-Benz támogatott abban, hogy megvalósíthassam a karriercéljaimat”.

 

Szetei Hajnalka

 

Szetei Hajnalka 2013-ig a Mercedes-Benz gyár logisztikai területén, a gyártáshoz szükséges anyagbeszerzésért felelt, majd több éven keresztül a beszállítók irányításáért felelős logisztikai osztályvezetőként erősítette a gyár csapatát. 2017-ben a HR-területre váltott, és a cég toborzási csapatát vezette. 

 

Két évvel később visszatért a logisztikához, előbb a programtervezés, termelésirányítás és készautó-kiszállítás részleg irányítása tartozott hozzá, 2022 júliusa óta pedig már a kecskeméti gyár logisztikai igazgatójaként dolgozik. Szetei Hajnalka 2023. július 1-től tölti be az öt ügyvezetői poszt egyikét.

 

A kecskeméti Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. vezetői struktúrája 2023. július 1-től az alábbiak szerint alakul át: 

Gyárigazgató, CEO/ügyvezető igazgató: Christian Andreas Wolff

További ügyvezetők: Szetei Hajnalka, Kovács Tamás Ákos, Karsten Twele, Dirk-Alexander Servos

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01