December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

forrás: Prím Online, 2023. december 5. 10:06

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

 

De mégis mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

 

Elismerést 

Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói értékelhetik, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján. Továbbá közönségszavazásunkon is hatalmas tömeget mozgósíthatsz és népszerűsítheted weboldalad/applikációd, ezzel növelve látogatóid számát.

 

Publicitást

A honlapod/ appod a vállalkozásod egyik legfontosabb eszköze, tehát a népszerűsítésével növelheted a sikerét. Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg, olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, a marketing.hu, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák. Illetve a nevezőket megjelenítjük 33.000 fős követőbázisú Facebook oldalunkon, weboldalunkon és további social felületeinken.

 

Szakmai kapcsolatokat

Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket és kiterjesztheted szakmai kapcsolati hálódat!

 

Motivációt

A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad vagy applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését. Továbbá lehetőséged lesz, hogy tanulj másoktól, illetve benchmarkold mások digitális megoldásait.

 

 

Vágj bele még ma!

Légy te a következő trendalkotó!

Ahol egyszerre inspirálódhatsz és inspirálhatsz, függetlenül a méretedtől vagy ismertségedtől – ugyanis kicsiként is lehetsz hatalmas! 

 

Korábbi nevezőink megosztották tapasztalataikat:

 

Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el. – Fáy András Alapítvány

 

A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni. – Profigazda

 

Az elismertség fontos a kollégáknak és a munkaerőpiacon is jó színben tünteti fel a céget. – ACG Budapest

 

Felkeltettük az érdeklődésed?

 

Akkor tedd meg a következő lépéseket és add le pályázatod!

   1. lépés: regisztrálj honlapunkon!

   2. lépés: aktiváld a regisztrációd a megadott email címedre érkező linken keresztül!

   3. lépés: jelentkezz be honlapunkon a fiókodba! (a felhasználónév és jelszó az email-ben található)

   4. lépés: kattints a 'Nevezés' menüpontra, azon belül pedig 'Pályázat benyújtása'

   5. lépés: add le a pályázatod!

 

Emelkedj ki a tömegből és nyerd el 'Az Év Honlapja' díjat!

 

Honlapoddal vagy applikációddal december 15. éjfélig pályázhatsz!

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

Női szakemberekkel mutat példát a fiataloknak az IVSZ és a WiTH

Március 20-án délután második alkalommal adták át az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége és a Women in Technology Hungary Egyesület (WiTH) együttműködésében meghirdetett 40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén pályázat díjait. A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán megrendezett gálán négy kategóriában hirdettek nyertest, továbbá a szakmai zsűri egy olyan különdíjat is átadott, amellyel minden évben egy, a szakterületén kiemelkedően teljesítő pedagógus munkáját ismerik el.

2024. március 21. 17:55

Napelemes pályázat: ezek az akkumulátorok legnagyobb buktatói

Senki nincs még elkésve, aki igényelni szeretné a napelemekből és energiatárolóból álló rendszerekre kiírt Napenergia Plusz Program vissza nem térítendő támogatását, de elővigyázatosnak kell lenni. Házi Ádám, a Wagner Solar Hungária Kft. fejlesztési igazgatója felhívta rá a figyelmet, hogy nem minden akkumulátor tudja működtetni a rendszert áramszünet esetén, de arra is ügyelni kell, hogy a telepített eszközök kompatibilisek legyenek egymással. A szakértő szerint érdemes olyan kivitelezővel együtt dolgozni, aki a pályázat megvalósítása után is a rendelkezésünkre áll.

2024. március 14. 13:04

Digitális készségek fejlesztését célzó hazai projektek indulhatnak egy rangos európai díjért

Az Európai Digitális Készségfejlesztési Díj keretében öt kategóriában díjazzák a kontinensen élő emberek digitális kompetenciákkal való felvértezése iránt elkötelezett európai, köztük magyarországi projekteket és szervezeteket. Az IVSZ szerint a digitális készségek fejlesztése a gazdaság versenyképessége szempontjából elengedhetetlen – hiszen a hazánkban élő 16-74 év közötti felnőttek fele nem rendelkezik alapszintű digitális kompetenciákkal, pedig ezek nem csak a hétköznapi ügyintézést könnyítik meg, hanem a munkahely megtartásában és megszerzésében is fontos szerepük van. Ezért is különösen fontos összegyűjteni és megmutatni a készségfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi és hazai jó gyakorlatokat minél szélesebb körben. 

2024. március 7. 17:48

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09