A SteelSeries bővíti a gaming életmódhoz tervezett Arctis Nova headset termékcsaládot

Kütyü Magazin, 2024. május 16. 15:02

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

A díjnyertes Arctis Nova headset termékcsalád legújabb tagja kapcsán a tervező- és mérnökcsapatok elhatározták, hogy valami újat alkotnak három innovatív célt szem előtt tartva: jobb hangzást alkotni azokhoz a játékokhoz, melyeket az emberek Xboxon és PlayStationön játszanak; kifejleszteni egy olyan vezeték nélküli gaming headsetet, ami egyaránt prémium és megfizethető; és lehetővé tenni a gamereknek a hosszabb és keményebb játékot. Az eredmény az Arctis Nova 5 és a Nova 5 Companion App – az első olyan alkalmazás, ami több mint 100 előre konfigurált hangbeállításhoz ad hozzáférést a játékosoknak –, a Quick Switch Wireless adta szabadság a nagy sebességű 2,4 GHz vagy Bluetooth 5.3 közötti váltáshoz egyetlen gombnyomással, a rendkívüli, több mint 60 óra üzemidő és a 129,99 USD-s ár. Ez „megfizethető luxus” a javából.

 

 

„Az innováció kulcsfontosságú, és mi a képzelet erejének felszabadítására, valamint a határok kitolására használjuk, hogy prémium hangélményt biztosítsunk a gamereknek” – mondta Ehtisham Rabbani, a SteelSeries vezérigazgatója. „Az Arctis Nova 5 és a Companion App bevezetése, ami több mint 100 előre konfigurált hangbeállítással rendelkezik, szó szerint megváltoztatja a játékot, és őrületes hangbéli előnyt nyújt a felhasználóknak a konzolos játékhoz.”

Fontos a hangzás. Ami a játékosoknak történő versenyelőny biztosítását illeti, a SteelSeries élen jár az iparágat meghatározó gaming felszerelések kifejlesztésében, és több mint két évtizede az esport hajtóereje. 

Mivel a játékok népszerűsége folyamatosan nő, a SteelSeries lézerpontossággal összpontosít a gamerek által megtapasztalt élményére, és vezető szerepet tölt be a gaming életstílus meghatározásában. Ami a 2024. januári állapotot illeti, több mint 3,4 milliárd gamert tartanak számon világszerte, köztük 887 millió PC-, 334 millió PlayStation-, 247 millió Nintendo-, 227 millió Xbox- és 2,9 milliárd mobiljátékost, és általában mindannyian több platformon játszanak.

 

 

Az Arctis Nova 5 tökéletesen felszerelt a konzolos játékhoz Xboxon, PlayStationön, Nintendo Switchen, és más platformokon. 

• Nova 5 Companion App – Bemutatjuk a forradalmi alkalmazást, ami több mint 100 játékspecifikus hangbeállítást tartalmaz, melyeket hangmérnökök, profi esportolók és játékfejlesztők dolgoztak ki és szabtak testre gondosan minden egyes játékhoz. A játékosok valós időben és a játék elhagyása nélkül változtathatják meg a hangbeállításokat, ami egyértelmű versenyelőnyt biztosít. Halld meg azt, amit mások nem a pontosan kidolgozott hangprofilokkal a legjobb játékokhoz, mint például a Fortnite, az Apex Legends, a Minecraft és egyebek! 

• Neodímium mágneses driverek – A játékosok mindent meghallhatnak a kristálytiszta magas hangok, a tűpontos középhangok és a mély basszusok rendkívül részletgazdag hangzásvilágával. A ritkaföldfémből készült, egyedi tervezésű neodímium mágneses driverek tökéletes hangélményt biztosítanak bármilyen játékról vagy zeneszám hallgatásáról is legyen szó.

• Quick-Switch Wireless – Fogadj könnyedén hívásokat játék közben, egyetlen gombnyomással váltva a nagy sebességű 2,4 GHz-es kapcsolatról az 5.3-as Bluetooth-ra! A mobilkapcsolatok készenlétben maradnak, amikor a játékosok visszatérnek a csatába, így hívásokat tudnak fogadni. Tarts Fortnite EQ-profilokat a 2,4 GHz-es sávszélességen anélkül, hogy az befolyásolná a Bluetooth-audióhoz készített egyedi médiaprofilokat! 

• Platformokon átívelő játék – A gamerek könnyedén válthatnak a platformok között egy kompakt USB-C adapterrel, beleértve az Xboxot, PC-t, PlayStationt, Switchet, Meta Questet, a hordozható eszközöket, valamint az USB-C-t támogató telefonokat és tableteket.

ClearCast 2.X Mikrofon – Dupla sávszélesség, kétszeres tisztaság. A SteelSeries ClearCast mikrofonja egy új, nagy sávszélességű chipsetet használ, ami támogatja a 32 kHz-es/16 bites hangot, hogy a kommunikáció tiszta és érthető legyen. A gamerek még jobban felturbózhatják a hangokat a Sonar AI-alapú zajszűrésével PC-n a legjobb kétirányú zajszűrésért a kommunikáció során. Az egyedi kialakítással a mikrofon zökkenőmentesen illeszkedik a fülkagylóba, amikor az teljesen vissza van tolva az utazás során.

• Több mint 60 óra vezeték nélküli játék – A 60 órás akkumulátor-üzemidő egyenértékű egy teljes töltéssel, ami napi 8 óra használatot bír egy héten keresztül. Az USB-C gyorstöltés további 6 órányi energiát biztosít mindössze 15 perc alatt.

• Sonar Audio Software Suite – Az első professzionális parametrikus hangszínszabályzó gamereknek. Kifejezetten úgy tervezték, hogy bármilyen fejhallgatót felturbózzon, és korlátlan lehetőséget biztosítson a játékok közötti, a csapatkommunikáció és a mikrofon hangvezérlése során. A Sonar lehetővé teszi, hogy a gamerek minden egyes frekvenciát beállítsanak és hallják azokat a hangokat, amik a leginkább számítanak. 

 

 

Az Arctis Nova 5 sorozat már elérhető a SteelSeries.com oldalon és a kiválasztott kiskereskedőknél világszerte a következő ajánlott fogyasztói áron:

• Arctis Nova 5/5X/5P Wireless – NA 129,99 USD | EMEA 139,99 EUR | APAC 139,99 USD

• A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks tűzfalai Champion rangot kaptak a Techconsult legújabb biztonsági felmérésén

A valós felhasználói tapasztalatokon alapuló kutatás kiemeli a Zyxel Networks termékeinek felhasználóbarát kezelhetőségét, megbízhatóságát és funkcionalitását, amelyek kis- és középvállalati áron nyújtanak nagyvállalati teljesítményt. 

2024. május 31. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52