A United Call Centers lett az idei Európai Egyetemi Játékok hivatalos AI partnere

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 13:10

Július 12-től közel két héten keresztül Miskolc és Debrecen ad otthont az idei Európai Egyetemi Játékok (European Universities Games (EUG) eseményeinek. A nagyszabású sporteseményre 40 ország 400 egyeteméről 17 sportág közel 4 ezer sportolója, 900 edző és mintegy ezer önkéntes érkezik. A helyszíneken történő eligazodásukat az a mesterséges intelligencián alapuló rendszer segíti majd, amelyet a United Call Centers a rendezvény hivatalos AI partnereként fejlesztett ki és bocsátott a szervezők rendelkezésére.

A feladat összetett jellegét jól mutatja, hogy az EUG világszerte az egyik legnagyobb amatőr nemzetközi verseny. Magyarországon az 1965-ös Nyári Univerziádé óta nem rendeztek hasonló méretű sporteseményt. Az AI alapú információs rendszer az EUG saját mobilalkalmazásába integrálva érhető el a nap 24 órájában. Rajta keresztül minden erre jogosult sportoló és vendég szabadszavas kérdéseket feltéve, várakozás nélkül juthat hozzá a rendezvénnyel kapcsolatos minden fontos információhoz.

 

A rendszer hibrid AI fejlesztésre támaszkodik, vagyis a zárt szakmai adatbázison felül a fejlesztők által jóváhagyott külső internetes forrásokat is felhasznál (például az éppen aktuális szállás-, közlekedési, stb. információk elérése érdekében.)

 

„Büszkék vagyunk, hogy az idén az amerikai Stevie Awards díjat is elnyerő, AI alapú aiden.tech ügyfélszolgálati technológiánk egy újabb nagy presztízsű nemzetközi szintű megbízás során bizonyíthat – mondta Juhász Zsolt Máté, a UCC ügyvezető igazgatója. – Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az Európai Egyetemi Játékok valamennyi résztvevője a lehető legkényelmesebb módon tájékozódhasson itt tartózkodása során. A rendezvény partnereként további vállalásunk, hogy az egyes sporteseményekről nyilvánosan elérhető, folyamatosan frissülő hírekkel fogunk beszámolni honlapunkon.”

Kulcsszavak: AI UCC United Call Centers

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez

Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogy hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy, de inkább két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. A nyári időszak a vállalkozói szféra számára kihívásokkal teli, főként az egyéni vállalkozásaikat vezető tanácsadók, IT szakemberek, jogi, számviteli munkát végzők tudnak a legnehezebben elszakadni íróasztaluktól.

2024. július 13. 12:08

Az LG és a ChargePoint közösen bővítik globális elektromosautó-töltőhálózatukat

Az LG Electronics (LG) a közelmúltban egyetértési nyilatkozatot és végleges megállapodást írt alá az elektromos járművek (EV) kereskedelmi célú töltésére vonatkozóan az Egyesült Államokban a ChargePoint vállalattal, az EV-k hálózati töltési megoldásainak vezető szolgáltatójával. Az LG egyrészt arra számít, hogy az egyetértési nyilatkozat felgyorsíthatja az EV-töltési üzletág növekedését, másrészt további lendületet adhat a vállalat B2B tevékenységei bővülésének, illetve a társaság intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá történő átalakulását is támogatja.

2024. július 13. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01