Social Media 2025. Ahol az AI-trend születik!

forrás: Prím Online, 2024. július 25. 20:27

A jövőben a tartalom forradalmára figyeljünk! A személyes, a hiteles, az egyedi, az őszinte, a releváns, tehát csak emberi érzelmi intelligenciával alkotott mondanivaló a nyerő. A habkönnyű lózungok divatja lejár. A tartalomban zajló trendek tehát nem a gépiesség irányába mutatnak. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Social Media 2025. Ahol az AI-trend születik!” című, szeptember 12-én megrendezendő hibrid konferenciáján mindenki felfrissítheti tudását a legfrissebb trendekkel.

Óvatosnak kell lennünk a mesterséges intelligencia használatával! A célközönség azonnal megérzi a szöveg mögött az ember hiányát. A tetejében az AI-val generált tartalmat a Google algoritmusa könnyen kiszűri és bünteti.

 

Az AI hatékonysága, ötletdússága viszont kihagyhatatlan a sikeres kampányhoz. 

 

Felesleges volt a félelem. Nem kevesebb, hanem több marketingesre van szükség. Az üzleti szektor ugyanis a közösségi médiafelületekre költöztette az üzleti versenyt. Kialakult az „ott kell lenni” kényszere. A politikusok is ott próbálják megnyerni a választókat. Hatalmas tempóra váltott a social media marketing.

 

 

A rövid videók továbbra is a legnépszerűbbek. A TikTok stílus is változott. A storytellinget a sztori közepénél kell kezdeni.

 

Mindenről szó lesz: Facebook, Instagram, Google, YouTube, LinkedIn, TikTok, Messenger…

 

A jövőben sincs sikeres értékesítés, jó brandépítés a közösségi oldalak használata nélkül.

 

Nincs más választás, mint haladni az idővel!

 

A 15. Social Media Csúcs konferencián várjuk a kkv-vezetőket, tulajdonosokat és döntéshozókat, továbbá a marketing szakembereket, akiknek a cégnél a feladata a social media eredményes, üzleti célú használata.

 

Ott a helyed a PP Konferenciaközpont és a BKIK által rendezett 16. Social Media Csúcs konferencián személyesen Budapesten szeptember 12-én, vagy másnaptól videófilmről 10 napon keresztül.

 

Earlybird utolsó napja: augusztus 7.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/social-media-2025/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az SAP Hungary és a Gábor Dénes Egyetem

Hosszú távra szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, az SAP Hungary, és a sokrétű IT és gazdasági képzési portfólióval rendelkező, innovációban élen járó Gábor Dénes Egyetem. Az együttműködési szerződést az egyetem tanévnyitó ünnepségén írta alá Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója és Dr. Dietz Ferenc, a Gábor Dénes Egyetem elnöke.

2024. szeptember 16. 11:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27