Piacra lép Magyarországon a Freedom24, egy innovatív tőzsdei bróker platform

forrás: Prím Online, 2024. október 22. 10:09

A Freedom Holding Corp., a NASDAQ-on jegyzett, 5,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező nemzetközi befektetési csoport, hivatalosan is elindította globális tőzsdei kereskedési platformját, a Freedom24-et Magyarországon.

Mostantól a magyar befektetők számára is elérhető mobilalkalmazáson és interneten keresztül, a Freedom24, amely közvetlen hozzáférést biztosít 15 nagy amerikai, európai és ázsiai tőzsdéhez, köztük a NASDAQ, NYSE, CME, HKEX, Euronext, LSE és Deutsche Börse piacaihoz. A befektetők több mint 1 millió pénzügyi eszközzel, például részvényekkel, opciókkal és ETF-ekkel kereskedhetnek.

 

A Freedom Holding Corp európai ágazataként alapított Freedom24, amely jelenleg 300 000 ügyfelet szolgál ki Európában, az egyik legalacsonyabb kereskedési díjat kínálja: részvényenként/ETF-enként mindössze 0,02 eurótól és megbízásonként 2 eurótól, az amerikai részvényopciók pedig szerződésenként 0,65 dollárért érhetők el. További előnyök közé tartozik az átfogó ügyfélszolgálat, a Bloomberg-díjas elemzők ingyenes heti befektetési tanácsai, valamint a személyes számlavezetőhöz való hozzáférés.

 

 

"Nagy örömmel bővítjük a Freedom24 európai jelenlétét a magyarországi indulással, amely a helyi befektetőknek egy megbízható, biztonságos és költséghatékony platformot kínál a globális kereskedéshez. A magyarok egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a nemzetközi tőzsdéken jegyzett innovatív globális vállalatokba való befektetés iránt, és mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a sikeres befektetésekhez szükséges összes eszközt biztosítsuk számukra – közvetlen hozzáférést a világ legnagyobb tőkepiacaihoz, professzionális elemzéseket, intuitív kereskedési alkalmazásokat és rugalmas ügyfélszolgálatot.” – mondta Olga Milko, a Freedom24 üzletfejlesztési igazgatója.

 

Az értékpapír-kereskedés mellett a Freedom24 a felhasználók számára a rendelkezésre álló készpénzük jövedelmező befektetését is kínálja. A D-takarékszámlával és a hosszú távú befektetési tervekkel a platform felhasználói akár évi 7,95%-ot is kereshetnek az USD egyenlegeken és évi 5,62%-ot az EUR egyenlegeken, a kamatlábak az aktuális SOFR és EURIBOR referenciaértékekhez kapcsolódnak.

 

A platform élvonalbeli technológiája és a magas színvonalú szolgáltatások iránti elkötelezettsége rangos iparági díjakat hozott a vállalatnak. 2024-ben a Freedom24 a Rankia Awards „Legjobb többtermékes bróker” címét nyerte el Olaszországban és a „Legjobb ETF bróker” címet Portugáliában. Emellett a platform két egymást követő évben - 2022-ben és 2023-ban – is elnyerte Németország legmagasabb szakmai elismerését, a Die Welt című német lap által odaítélt Service Champion aranyérmet.

 

A Freedom24 kereskedési számla megnyitása egyszerű és ingyenes. Az intuitív, felhasználóbarát platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben tekintsék meg a részvényárfolyamokat, adjanak kereskedelmi megbízásokat értékpapírok vételére és eladására, és nyomon kövessék portfóliójuk állapotát. A Freedom24 asztali és mobil (iOS, Android, Huawei) eszközökön is elérhető.

Kulcsszavak: tőzsde Freedom24

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Piacra lép Magyarországon a Freedom24, egy innovatív tőzsdei bróker platform

A Freedom Holding Corp., a NASDAQ-on jegyzett, 5,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező nemzetközi befektetési csoport, hivatalosan is elindította globális tőzsdei kereskedési platformját, a Freedom24-et Magyarországon.

2024. október 22. 10:09

FoxPost néven megy tovább a Packeta és FoxPost egyesített cége

A Packeta és a FoxPost egyesítése után a tulajdonosok a lokális márka megtartása mellett döntöttek, ezért az új vállalat FoxPost néven működik tovább. A névváltás, a Packeta csomagautomatái esetében az arculat fokozatos frissítésével is jár, amely a FoxPost megjelenéséhez igazodik, ezzel biztosítva az egységes márkamegjelenést és erősítve a vállalat piaci jelenlétét.

2024. október 21. 15:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24