Vodafone Foci Aréna a vb idején

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 30. 16:40
A Vodafone május 31-től, a futball-világbajnokság nyitányától új ajánlattal bővíti kínálatát. A Vodafone Foci Arénában a futballrajongók mobiltelefonjukon percről percre követhetik az eseményeket. A csomagban a legfrissebb híreken kívül nyereményjáték és virtuális lelátó is várja a szurkolókat.
„A Vodafone Foci Aréna WAP-on és SMS-ben elérhető szolgáltatáscsomag. Hírszolgáltatásai lehetővé teszik a labdarúgó világbajnokság történéseinek nyomon követését, játékai pedig a mérkőzések közötti szüneteket teszik izgalmassá és emlékezetessé a labdarúgás kedvelői számára” - mondta Takács Zoltán, a V.R.A.M. Távközlési Rt. (Vodafone Magyarország) termékfejlesztési vezetője.

A legfrissebb híreket a mobilosok közvetlenül a Reuters hírügynökségtől kapják: ezeket a wap.vodafone.hu Foci Aréna menüpont alatt olvashatják, illetve SMS-ben az 1755-ös telefonszámon kérhetik a focihírcsokrot.

A szolgáltatáscsomag másik eleme a nyereményjáték, amelyben a futballról, a szabályokról szóló ismereteiket tesztelhetik a résztvevők. A fődíj: kétszemélyes utazás Angliába, egy Manchester United-meccsre, s további tíz VIP-jegy vár gazdára a magyar válogatott jövő évi, hazai mérkőzéseire.

A virtuális nézőtéren, akárcsak a dél-koreai vagy japán stadionokban, a magyar futballrajongó megoszthatja, megvitathatja véleményét a hazai vagy akár a brazil, thaiföldi és a világ számos pontján élő szurkolókkal is (a mobilfórum valóban újdonság és Magyarországon egyedülálló a világbajnokságok történetében), hozzászólhat a felvetett témákhoz és együtt drukkolhat a WAP technológia vagy SMS segítségével.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59