Montana: SAP-bevezetés a paplangyártónál

forrás Prim Online, 2003. július 18. 20:01
[smallimage 1 left] Sikeres SAP-bevezetést hajtott végre a Montana Rt. Magyarország egyik vezető paplangyártó vállalatánál. A projekt során az SAP vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatokra kialakított megoldásának, a Kulcsr@kész SAP-nak bevezetését, testre szabását, telepítését és oktatását végezte el sikeresen cég.
A Lanotte Kft., mint az egyik legnagyobb magyarországi paplangyártó vállalat, hatékonyságának és magas színvonalú működésének megőrzése érdekében döntött az új, európai szabványoknak megfelelő integrált rendszer bevezetése mellett. A cég folyamatos fejlődése, az üzleti adatok és folyamatok komplexitásának növekedése indokolta, hogy munkafolyamatait egy integrált informatikai rendszerrel megtámogassa.

A Montana Rt. által bevezetett SAP vállalatirányítási rendszer könnyen kezelhető számítástechnika megoldást, naprakész és átlátható üzleti folyamatokat biztosít a Lanotte Kft számára a következő területeken:

  • Számvitel pénzügy
  • Tárgyieszköz könyvelés
  • Kontrolling
  • Termelésirányítás
  • Anyaggazdálkodás
  • Értékesítés

A projekt során a mySAP Business Suite megoldás került bevezetésre, mely a cég pénzügyi és logisztikai folyamatait támogatja, továbbá a Montana Rt. végezte az adatok migrálását és az SAP megoldás alá való betöltését.

A bevezetett vállalatirányítási rendszer jelentősen hozzájárulhat a Lanotte Kft. magas színvonalú, jövőorientált, költséghatékony működéséhez.
Kulcsszavak: Montana SAP projekt

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új iparági sztenderd a tűzvédelemben

Folyamatosan bővül azoknak intézményeknek, gyáraknak, logisztikai központoknak a száma, amelyek egyszerűbbé és papírmentessé tették az ellenőrzési, karbantartási folyamatokat és azok dokumentálását egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően. A szoftvercég innovációja a következő időszakban egyfajta iparági sztenderddé válik a területen, amellyel átláthatóvá, egységesség válnak az ellenőrzések, auditálások folyamata is.

2024. június 25. 17:04

A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

2024. június 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40