CNN i-mode telefonokra

Kollár Csaba, 2003. szeptember 9. 22:38
[smallimage 1 left] A CNNlive legújabban már a KPN ügyfelei számára i-mode-kompatibilis telefonokkal is elérhetővé válik.
A CNNlive egy letölthető Java alkalmazás, amivel az i-mode felhasználók könnyedén érhetik el a hírcsatorna legfrissebb híreit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a számukra érdekes főcímekre kattintva olvashatják el a történetet, illetve tekinthetik meg az azt kiegészítő fényképeket. A szolgáltatás automatikusan frissül, így a KPN közleménye szerint „mindig képben lehetünk."

A szolgáltatás fizetős; a CNNlive-ra való feliratkozás után annak igénybevételéért 2 Eurót kell fizetni havonta. Ehhez jön még hozzá az adatforgalomért járó díj. A CNNlive hírkínálatából a képernyőn egyszerre a tíz legfrissebb jelenik meg, egy hír átlagos mérete 7 KB.

A KPN közleményében kihangsúlyozza, hogy a CNNlive minden i-mode felhasználó számára elérhető, feltéve, hogy i-mode és Java-kompatibilis telefonnal rendelkezik.

Az i-mode felhasználói szörfözhetnek az i-mode oldalak között e-mail küldhetnek/fogadhatnak, chatelhetnek, játékokat, alkalmazásokat és csengőhangokat tölthetnek le, képeket fogadhatnak, küldhetnek – hogy csak a leggyakoribb lehetőségeket említsük. Ezek mellett az i-mode Hollandiában több mint 150 szolgáltatást kínál, melyekből a legújabb a most bemutatott CNNlive gazdagítja.
Kulcsszavak: KPN mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52