Tovább bővült a CLARiiON funkcionalitása

forrás Prim Online, 2003. szeptember 25. 08:10

A közepes méretű rendszerek piacán a tárolóeszközök felügyeletét leegyszerűsítő új szoftvertermékek és funkciók bejelentésével együtt az EMC Corporation lényeges mértékben továbbfejlesztette a CLARiiON hálózati tárolási platformhoz készített EMC Navisphere, az EMC SnapView és az EMC SAN Copy szoftveralkalmazásokat.
Felügyelet

„Menet közbeni" kapacitásbővítés – A Navisphere most már képes a tárolóeszköz-kötetek menet közbeni, dinamikus kibővítésére, így a CLARiiON alapú tárolási erőforrások kapacitáskihasználtságának és teljesítményének megnövelésére. A Navisphere intuitív LUN Expansion Wizardjával (logikaiegységszám-bővítő varázslójával) a tárolóeszközök kötetei problémamentesen, megszakítás nélkül bővíthetők és felügyelhetők az alkalmazások igényeinek kielégítéséhez.

Mentés és helyreállítás

SnapView pillanatfelvétel visszagörgetés – A CLARiiON SnapView adott időpillanatbeli állapotot másoló szoftvere a fejlesztéseknek köszönhetően képes a SnapView-pillanatfelvételek azonnali visszaállítására is. Ez csökkenti a CLARiiON helyi replikáció költségeit, ugyanakkor felgyorsítja a lemez alapú helyreállítást. Az újítás révén a SnapView-vásárlók képesek azonnal visszaállítani nemcsak a SnapView Business Continuance Volume-okat (üzletmenet-folytonossági kötetek, BCV) hanem a SnapView-pillanatfelvételeket is, kiaknázva a BCV-ket a nagy I/O terhelések támogatására, a kapacitás pillanatfelvételeihez és a költségek csökkentéséhez.

SnapView Integration Module for Exchange (SIME) – Az új és egyedi EMC Proven Solution for Exchange (kiforrott megoldás Exchange-hez) a Microsoft és az EMC technológiáit integrálja az Exchange adatbázisok nem megszakító jellegű biztonsági mentésének és gyors visszaállításának egyszerűsítéséhez és automatizálásához. A SIME egy sor eljárást tartalmaz, amellyel egy adott időpillanatbeli másolatot készít az Exchange-adatbázisról anélkül, hogy az alkalmazást le kellene zárni vagy fel kellene függeszteni.

MirrorView – Az EMC CLARiiON üzletmenet-folytonossághoz szánt, távoli replikációs szoftvere 2004 első negyedévére egy aszinkron replikációs funkciót is tartalmazni fog. A jelenlegi szinkron funkciót kibővítő új lehetőség megfizethető árú, katasztrófákból nagy távolságról helyreállítási megoldást tesz lehetővé.

Konszolidáció

A SAN Copy nem EMC tárolóeszközöket is támogat – A nemrégiben bemutatott CLARiiON szoftvermegoldás, a SAN Copy most már kétirányú adatkapcsolatot biztosít az EMC és a HP StorageWorks lemeztömbök (MA8000, EMA12000 és az EMA16000) között. A SAN Copy egy megbízható, nagysebességű alkalmazás a nagy tömegű adatátvitel automatizálásához a gazdagép vagy a LAN erőforrásainak elhasználása nélkül. Az új funkcióval az adatok is átvihetők a régebbi tárolóeszközökről az EMC CLARiiON CX sorozatú hálózati tárolási platformjaira. Az EMC SAN Copy 2003 negyedik negyedévére támogatni fogja az IBM, a Sun, a Hitachi Data Systems és más HP StorageWorks lemeztömböket is.
Kulcsszavak: EMC szerverszoft

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30