A XAPT Hungary Kft. a legeredményesebb Microsoft Business Solutions partner

forrás Prim Online, 2003. október 31. 12:06

A legeredményesebb Microsoft Business Solutions partner díját kapta munkájának elismeréseként a XAPT Hungary Kft. a Microsoft Magyarországtól.
A díjat Jean-Philippe Courtois, a Microsoft EMEA régiójának elnöke adta át Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgatónak az október 29-én Budapesten megtartott Microsoft Kiemelt Partnertalálkozón.

A XAPT Hungary az első partner Magyarországon, amely elismerésben részesüt a Microsoft új üzletágában, a Vállalatirányítási rendszereket forgalmazó MBS-ben. A díj átadása annak elismerését jelenti, hogy a XAPT kiemelkedő eredményt ért el a Microsoft Business Solutions – Axapta Integrált Válllatirányítási, CRM és eBusiness Rendszer értékesítése, bevezetése, megoldások fejlesztése és támogatása terén. A 2002-ben elnyert All-Stars 2002 Magyarország díj után ez az elismerés tovább garantálja a Microsoft támogatását, amelly további üzleti előnyöket jelent az ügyfeleknek.
Kulcsszavak: Microsoft díj CRM

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OMV kiskereskedelmi hálózatának arculata új megjelenést kap Közép-Kelet-Európában

Az OMV egy újabb lépést tett a cég átalakulásának útján: a vállalat az elkövetkező három évben hét országban, Magyarország mellett Ausztriában, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában és Szerbiában is bevezeti az új arculatát. A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy olyan világ megteremtéséhez, amelyben a fenntartható energia, a fenntartható mobilitás és a fenntartható életmód mindenki számára valósággá válhat. 

2024. június 17. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30