Az LG az amerikai piacot célozta meg

Kollár Csaba, 2004. január 20. 18:43
Az LG bemutatta legújabb termékinnovációit és egyéb eszközeit, amelyekkel az LG globális márkát az USA-ban is szeretné megerősíteni. A 2004 International Consumer Electronics Show elnevezésű rendezvényen az LG Electronics alelnöke S. S. Kim elmondta, hogy az elkövetkező három évben több mint 300 millió USD-t fordítanak arra, hogy az USA-ban még jobban megerősítsék piaci pozíciójukat.

Az LG Electronics USA elnöke Michael Ahn véleménye szerint: "az LG stratégiájában ez az év vízválasztó lesz az amerikai piac tekintetében. Mi az elektronikai termékek piacán meghatározó szereplő vagyunk, számos ország piacán vagyunk előkelő helyen, és ezt a helyünk a jövőben is meg kívánjuk tartani nem csak marketingalapon, hanem a legfejlettebb technika folyamatos bemutatásával is."

Elemzők rámutatnak, hogy az LG magabiztos kijelentései mögött nagyon komoly fejlesztések vannak. A vállalat egyre több erőforrást összpontosít a mobilkommunikációs eszközök fejlesztésére, és ezen belül elsősorban a harmadik generációs mobiltelefonok állnak.

Kulcsszavak: LG LG Electronics +céginfo

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59