A jövő héttől: T-Mobile Magyarország

forrás Prim Online, 2004. április 29. 12:49
A Westel névváltása májusban kezdődik, júniustól a piacvezető cég szolgáltatásai már T-Mobile néven lesznek elérhetők.
Május 3-ától Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaság lesz. Magyarország közel 4 millió ügyfelet számláló piacvezetője változatlan tulajdonosi háttérrel, megújuló arculattal és több újdonsággal kínál még értékesebb szolgáltatásokat. A T-Mobile csoporttal együttműködésben a társaság azonnal bejelentette csatlakozási szándékát világ legnagyobb mobilszövetségéhez, a FreeMove-hoz.

Nemzetközi partnerség

A Westel működése során számos kiemelkedő elismerésben részesült, elnyerte a rangos Európai Minőségi Díjat és a Deutsche Telekom csoport szintű elismerését, a Top Team Award díjat, harmadik éve a legmegbízhatóbb mobilszolgáltató, miközben legnagyobb megbecsülésként napjainkra a mobilcégnek közel 4 millió előfizető szavazott bizalmat.

A hazai piac új szakaszában, az ügyfélszám növekedés dinamizmusának csökkenését követően az eddigieknél erőteljesebben felértékelődnek a határokon belül és kívül kínált szolgáltatások.

Westel - T-Mobile: azonos értékek mentén

A T-Mobile a világ egyik vezető mobilszolgáltatója, a T-Mobile csoport szolgáltatásait közvetlenül, átmárkázott vállalatain keresztül 60 millióan használják, közvetett érdekeltségein és leányvállalatain keresztül pedig több mint 90 millióan veszik igénybe. A társaság T-Mobile néven jelen van az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában, Csehországban, valamint Ausztriában, és neve a megbízhatóságot, egyszerűséget és könnyű kezelhetőséget szimbolizálja.

Szintén újdonság - habár a Westel eddigi dinamikus üzleti filozófiájával összhangban áll - hogy a márkaváltásra megfelelő előkészítést követően mindössze öt hét alatt kerül sor. Az átalakulás gyors és sikeres végrehajtását segíti a két márka értékeinek hasonlósága. A hosszas előkészítés során végzett kutatások egyértelműen visszaigazolták: a rendkívül rövid idő alatt végrehajtott váltás optimális és kedvező fogadtatásra talál az ügyfelek körében. A Westel és a T-Mobile azonosságai, a nemzetközi csoporthoz tartozásból adódó előnyök és az új márka életérzése egyaránt a márkaváltást segítik.

Értékesebb szolgáltatás - egyre több országban

A T-Mobile csoport nemzetközi jelenlétének, kapcsolatrendszerének előnyeit a T-Mobile Magyarország ügyfelei is élvezni fogják. A márkaváltást követően ugyanis a társaság a már megszokott és megbízható minőséget a világ egyre több országában kínálja majd. A T-Mobile ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és az azzal együttműködő partnerhálózatokon kedvezőbb díjakkal használhatják mobiltelefonjukat. A megbízhatóság és az egyszerűség jegyében piacvezetőként és a T-Mobile csoport tagjaként a T-Mobile Magyarország előfizetői számos különleges szolgáltatással és tartalommal találkozhatnak a jövőben. Az eddig is kiemelkedő készülékválasztékot egyedi, kizárólag a T-Mobile csoport számára kifejlesztett multimédiás mobiltelefonokkal bővítik.

Új márka, karakteres szín a magyar mobilpiacon

A Westel május 3-tól T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaság (röviden T-Mobile Magyarország Rt.) néven folytatja tevékenységét. A T-Mobile szlogenje "Jobb veled a világ" , és érdekessége, hogy Magyarországon egyedüliként nemzeti nyelven lesz használatos.

A márkaváltás során a Westel márkanevet a T-Mobile váltja fel, így minden olyan díjcsomag neve is változik, amely eddig a vállalat nevét viselte. Ennek megfelelően a "Westel díjcsomagok" júniustól Partner néven vehetők igénybe (a díjcsomagok előfizetőit a változás érdemben nem érinti), minden egyéb, a díjszabásban szereplő tarifacsomag neve azonban a márkaváltás után is változatlan marad. Ilyen a ZöldZóna, a Társalgó, a Szervusz és az Egyenlítő is.

A 777mobil a T-Mobile csoport tartalmaival kibővülve ezentúl t-zones néven érhető el. A Westel lojalitásprogramja Kapcsolat program néven természetesen megmarad, sőt még az idén jelentősen kibővül. A T-Mobile Magyarország új honlapja teljes tartalommal június 5-étől a www.t-mobile.hu címen áll rendelkezésre, az oldalon az ügyfelek addig is a névváltással kapcsolatos tájékoztatót olvashatják. A népszerű Domino márka részben megújult megjelenéssel továbbra is a piac meghatározó kártyás mobilszolgáltatása marad.

Májusban kezdődik, június elején zárul a márkaváltás

A Westel saját üzletei május eleje és június 5. között folyamatosan nyerik el új T-Mobile-os arculatukat. Május 3-ától elsőként két üzletben - Enternet bemutatóterem és MOM bevásárlóközpont - kezdődik meg az arculatváltás, ezt követően pedig a Westel 39 saját és közel 300 viszonteladói üzlete folyamatosan alakul át. A bolti márkaváltás várható időtartama üzletenként átlagosan 5 napot vesz igénybe. Az üzletek átalakításának, zárva tartásának pontos menetrendjéről a társaság honlapján (www.westel.hu) és telefonos ügyfélszolgálatán ad tájékoztatást.

Az ügyfelek a májusi számlával kapják kézhez a T-Mobile tájékoztató kiadványát, amely röviden és közérthetően foglalja össze a legfontosabb változásokat. Az első, már megújult számlával, az átalakult Találkozások és Mobil Info kiadványokkal az előfizetők júniusban találkozhatnak. A márkaváltás folyamata június 5-én a nagyszabású és várhatóan emlékezetes T-Mobile Nappal zárul. A T-Mobile Nap számos rendezvénye és a nap fő szenzációjának számító ingyenes Sting-koncert a megújuló piacvezető mobilcég méltó ünnepe lesz.

Egyedi T-Mobile készülékek: elsőként Sharp TM100

Az ügyfelek felhasználói felületében (t-zones menügomb, T-Mobile menüpontok, beállítások), megjelenésében (csengőhangok, háttérképek, képernyővédők, animációk) egyedi, a T-Mobile kínálta szolgáltatások egyszerű elérhetőségét kínáló készülékekkel találkozhatnak a jövőben. A piacra kerülő, perszonalizált mobiltelefonok mellett megtalálhatók lesznek majd a kizárólag csak a T-Mobile csoport előfizetői számára kifejlesztett multimédiás mobileszközök is, amelyek első képviselője a Sharp TM100-as. A T-Mobile számára készült TM100 letisztult formájával, fekete-ezüst színvilágával, nagyméretű, kiemelkedő felbontású és minőségű (240x320 pixel, 65 ezer szín) kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet. A szolgáltatások könnyebb elérhetőségét biztosító, szétcsúsztatható (slider) TM100-as beépített VGA kamerával, e-mail klienssel, MMS küldéssel - ezen belül videofelvételek készítésével és továbbításával -, illetve számos értékes megoldással szolgálja a mind teljesebb, szabadabb kommunikációt. A T-Mobile ügyfelei a TM100-ast a márkaváltás júniusi lezárását követően vásárolhatják meg.

BlackBerry

A BlackBerry professzionális, zsebben hordható, teljes értékű levelezőszolgáltatás, amely a vállalati e-mail szolgáltatásokat a GSM/GPRS hálózatokon minden időszakban könnyedén elérhetővé teszi a T-Mobile vállalati ügyfelei számára. A BlackBerry nagy előnye, hogy a postafiókba érkező e-maileket azonnal továbbítja a felhasználó készülékére is (push technológia), aki azt, valamint a hozzá csatolt fájlokat bárhol megtekintheti és a készülék teljes billentyűzetével gyorsan megválaszolhatja. Szintén külön frissítés nélkül mindig a legaktuálisabb naptári bejegyzések láthatók, emellett az Internet, a belső telefonkönyv vagy intranet elérése sem okozhat gondot. A mobiltelefonként is használható színes kijelzős mobil eszközzel a megbeszélések vagy utazással töltött idő jól kihasználható, a munkavégzés jóval hatékonyabbá válik. A T-Mobile Magyarország a szolgáltatást a nagyvállalatok mellett saját üzleti levelezőrendszerével együtt a későbbiekben kisvállalatok, vállalkozók számára is elérhetővé teszi.

Flotta-Helymeghatározó szolgáltatás

A hamarosan T-Mobile néven szolgáltató piacvezető legújabb, már 10 vállalattal közösen kísérleti üzemben működő alkalmazása a Flotta-Helymeghatározó. A korszerű megoldás segítségével a vállalkozás külön beruházás nélkül a nap bármely szakában tájékozódhat gépkocsi flottájának mozgásáról, útvonaláról. A szolgáltatásra történő előfizetés után mindössze internetes hozzáférés szükséges és egy webes felületen keresztül, elektronikus térképen követve máris menedzselhető a járműpark egésze. A szinte másodpercre pontos helykövetéssel, útvonaltervezéssel és számos pluszszolgáltatással csökkenthető az üresjáratok időtartama, ennek köszönhetően kedvezőbbé tehető a gépjárműpark kihasználtsága. A T-Mobile Flotta-Helymeghatározó a mobilkészülékek pontos helyét a GSM technológián, alapuló különleges eljárással határozza meg.

FreeMove

A T-Mobile Magyarország nemzetközi partnerség jegyében jelezte csatlakozási szándékát a FreeMove-hoz, a világ legnagyobb mobilszövetségéhez, amelyet a T-Mobile International, az Orange, a Telefónica csoport és a TIM hozott létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal (pl. GPRS, MMS, UMTS, vállalati alkalmazások), közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel előfizetőinek világszerte egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson. A leányvállalatain és társult cégein keresztül világszerte több mint 230 millió ügyfélnek szolgáltatást nyújtó FreeMove szövetség kezdetben az európai piacokra összpontosít.
Kulcsszavak: T-mobile-hu Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09