Invitel - 140 millió euró kötvénykibocsátás

MTI Sajtóadatbank, 2004. július 22. 11:01
Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. 140 millió euró magas hozamú kötvény kibocsátását tervezi a jövő heti roadshow után - jelentette be szerdán a kötvénykibocsátásban segédkező egyik bank.
A négy év után lehívási opcióval rendelkező 8 éves lejáratú kötvény kibocsátásában a BNP Paribas és a Credit Suisse First Boston segédkezik. Amióta a társaság 2003. májusában gazdát cserélt, most kerül sor adóssága refinanszírozásának a második szakaszára. Áprilisban a BNP Paribas vezetésével 165 millió euró, hétéves futamidejű adósságpapírt bocsátott ki. Az új kötvény még nem rendelkezik hitelminősítéssel, ami a várakozások szerint alacsony, "B" kategória körüli lesz. A roadshow hétfőn indul Londonban, a kötvény beárazása várhatóan a jövő héten pénteken történik.

A Vivendi Telecom Hungary Rt.-t 2003 májusában vásárolta meg 325 millió euróért az AIG Emerging Europe Infrastructure Fund, az American International Group amerikai biztosító leányvállalata, és a GMT Communications Partners, majd a cég nevét Invitelre változtatták. A múlt év végén az Invitel 400 ezer lakossági és 35 ezer üzleti ügyféllel rendelkezett.

Kulcsszavak: +céginfo Invitel

Az agyamra mész! – legidegesítőbb szokások az irodában

A hangos telefonálástól a csámcsogásig széles a skála, összegyűjtöttük az 5 legidegesítőbb szokást, amit a kollégák művelhetnek az irodában.

2021. december 8. 20:35

Az internet atyja köszöntötte a 30 éves magyar internetet

1991-ben jegyezték be az első magyar domént, a sztaki.hu-t, és ezzel megnyílt az út a magyar internet előtt. A harmincéves jubileumot az ELKH Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (SZTAKI) virtuális kerekasztallal ünnepelte, amin a magyar internetet megalapozó hálózatkutatási és internetfejlesztési szakemberi vettek részt. Bakonyi Péter, Csaba László, Martos Balázs, Horváth Nándor, Pásztor Miklós és Tétényi István munkája nélkül nem startolt volna el olyan gyorsan a magyar internet. A beszélgetésbe becsatlakozott Kovács László, a SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztályának vezetője is.

2021. december 8. 19:29

A Sony online eseményen mutatta be új technológiáit

A Sony megrendezte a “Sony Technology Day” nevű online eseményét, ahol a cégcsoport nyolc különböző irányzatát mutatta be, “Az érzelmeket inspiráló technológiák” témakörében, amelyek összekötik a Sony különböző üzletágait, és támogatják a vállalat fejlődését. 

2021. december 8. 17:04

Videójátékot szeretne a gyerek karácsonyra. Megvegyük neki?

Néhány nap és itt a karácsonyi ajándékozás időszaka. A legtöbb magyar a tavalyi évhez képest idén többet tervez költeni szeretteire, és – a járvány előtti évekhez hasonlóan – a szórakoztató elektronikai termékekre, és ezen belül a videójátékokra ismét nőtt az igény*. De valóban jó ötlet videójátékot ajándékozni a gyereknek? A kérdés nagyon sokakat érint, hiszen a Good Gamer kutatásából már kiderült, hogy a 6-18 éves magyar gyerekek háromnegyede játszik videójátékkal, átlagosan hetente 8 órát, azaz egy teljes munkanapot fordítanak erre a hobbira. De vajon hány éves kortól és milyen, az érettségükhöz megfelelő játékot válasszunk nekik? Tippek és tanácsok egy szakembertől!

2021. december 8. 16:27

Free YouTube Download 5.0.18.1207

YouTube-videók gyors és kényelmes letöltésére használható alkalmazás. Az egyszerűen kezelhető felületre csak be kell másolni a letölteni kívánt film URL-címét, be kell állítani a kívánt minőséget és már indíthatjuk is a letöltést.

2021. december 8. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45