Vezeték nélküli LCD televízió az LG-től

forrás Prim Online, 2005. január 18. 14:45
Az LG Electronics a közelmúltban mutatta be első vezeték nélküli 15” LCD televízióját. A társaság a 15LW1R típusjelzésű készülékkel lép be a vezeték nélküli elektronikai berendezések piacára.
Az LG mérnökeinek elsődleges célja az volt, hogy az új készülék a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a felhasználóknak: televíziózás közben nem kell törődniük a hagyományos vezetékek által megszabott határokkal. Az új televízió forradalmasítja a ’televíziós szoba’ fogalmát: mostantól a lakás bármely helyisége TV-szobává alakítható.

Az összesen 4 kilogramm súlyú formatervezett LCD TV kiemelkedő képminőséget biztosít (felbontás:1024x768, fényerő: 450cd/m2) az adókészülék 35 méteres körzetén belül. A belső, újratölthető akkumulátor 3 óra működési időt biztosít.

Az LG új vezeték nélküli LCD televíziója monitorként is használható multimédia tartalmak (jpeg, mpeg fájlok) megtekintésére, valamint az adókészülék segítségével a fájlok vezeték nélkül továbbíthatók. A vezeték nélküli monitor-funkció egyedül az LG Electronics készülékénél áll rendelkezésre, megkülönböztetve a 15LW15 típusú LCD televíziót a versenytársak hasonló termékeitől.

Az új készüléket az LG a Las Vegasban rendezendő Consumer Electronics Show-n mutatta be 2005 januárjában. A cég várakozásai szerint a televízió komoly népszerűségnek örvend majd az észak-amerikai, európai és ázsiai piacokon is, komoly részesedést szerezve a vezeték nélküli elektronikai termékek szegmensében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59