Új BMC Software Advantage for Microsoft Windows Server szoftvercsomag

forrás Prim Online, 2005. május 4. 09:39
A BMC Software ma jelentette be, hogy elérhető a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers szoftvercsomag. A csomag része a PATROL for Microsoft Windows Servers legújabb kiadása, amely különböző, egyszerűen kezelhető eszközöket nyújt az ügyfeleknek a Windows környezetek felügyeletéhez és menedzseléséhez. A cég egyben azt is bejelentette, hogy Mexikó egyik vezető szupermarketlánca a Casa Ley a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers csomagot választotta, hogy növelje a rendszere rendelkezésre állását, és a Windows infrastruktúrája menedzselésében előre tudja jelezni az esetleges problémákat.
A szervezetek egyre több működéskritikus alkalmazást helyeznek üzembe Microsoft Windows Server rendszerek alatt, és ezeknek az alkalmazásoknak a menedzselése nélkülözhetetlen az üzleti szolgáltatások rendelkezésre állásának a biztosításához. Így ezek a szervezetek, mint a Casa Ley, azért fordulnak a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers szoftvercsomaghoz, hogy automatizálják a Windows Server környezetben működő kiszolgálóik felügyeletét és menedzselését, és hogy lehetővé tegyék ezeknek a komplex környezeteknek a sokkal hatékonyabb adminisztrációját. Az Advantage csomag hét vezető BMC Software terméket tartalmaz, többek között a PATROL Express-t, a PATROL Central Operator – Windows Console-t és a PATROL for Microsoft Windows Servers legfrissebb verzióját.

Kulcsszavak: szerverszoft BMC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30