LG Electronics - 2006 elején indul a kelet-európai építkezés

MTI Sajtóadatbank, 2005. július 12. 08:45
Az LG Electronics, a második legnagyobb dél-koreai háztartási elektronikai cikk gyártó konszern új kelet-európai gyártótelepének felépítését a jövő év elején akarja elkezdeni - jelentette be hétfőn a cég szóvivője.
Park Szung-ko szóvivő a dél-koreai hírügynökségnek nyilatkozva mondta el, hogy rövidesen meghozzák a döntést a telephely kiválasztásáról, és döntésre vár a beruházási összeg meghatározása is. Az LG Electronics illetékesei szerint Lengyelország, Csehország és Magyarország jön szóba a lehetséges helyszínek között.

A hűtőszekrényeket, mosogatógépeket, légkondicionálókat, más termékeket gyártó vállalat áprilisban közölte első ízben, hogy kelet-európai gyártelepet szándékozik létesíteni. Az LG Electronics a világ legnagyobb tartós háztartási fogyasztási termék gyártója címére pályázik, 14 milliárd dolláros globális bevétel elérését célozta meg. Az idén a társaság háztartási cikk részlege a tervek szerint 10 milliárd dolláros forgalmat ér el.

Kulcsszavak: +céginfo LG LG Electronics

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59