LG-Nortel vegyes vállalat a telekommunikációs és hálózati megoldások területén

forrás Prim Online, 2005. augusztus 24. 10:54
Az LG Electronics és a Nortel létrehozta vegyes vállalatát, amely telekommunikációs és a hálózati megoldásokat kínál majd a vezetékes és vezeték nélküli, az optikai és a vállalati szférában Dél-Koreában és világszerte.
A megállapodást Szöulban írta alá az LG Electronics és a Nortel ügyvezető igazgatója S.S. Kim és Bill Owens. Az LG-Nortel névre keresztelt vegyes vállalat összeköti az LG Electronics telekommunikációs infrastruktúra szolgáltatását, valamint a Nortel disztribúciós és szolgáltató üzletágát Dél-Koreában.

Az LG-Nortel vegyes vállalat támogatja majd a két cég folyamatban lévő fejlesztéseit az élvonalbeli vezetékes és vezeték nélküli, optikai, valamint vállalati kommunikációs és hálózati megoldások területén a globális üzleti siker érdekében. Kiaknázva Dél-Korea technológiai vezető szerepét a két cég elkötelezetten törekszik arra, hogy első osztályú erőforrásait és a szaktudását kihasználja, valamint a kulcsfontosságú piacok vezető szereplőivel egyesítse erőit.

A Nortel 50% plusz egy részvénnyel részesedik majd a vegyes vállalatból, amiért cserébe 145 millió dollárral és a cég dél-koreai disztribúciós és szolgáltató üzletágának fejlesztésével járul hozzá a vegyes vállalat sikereihez. Ezen kívül az LG Electronics két éven keresztül részesedik a vegyes vállalat által elért üzleti sikerekből.

A két cég közös egyetértésben a vegyes vállalat élére J.R. Lee-t tervezi kinevezni az LG-től. Az ügyvezető igazgatói pozíció várományosa a Norteles Paul House. Az LG hálózatfejlesztési üzletága, valamint a Nortel dél-koreai tevékenységei 2004-ben összesen 530 millió dollár bevételt eredményeztek.

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59