Manager Monitor: karriertörténet a weben

forrás Prim Online, 2006. március 6. 12:45
Újszerű online szolgáltatással jelentkezett a DataMind Kft. A Manager Monitor website és a hozzá kapcsolódó elektronikus hírlevél vezetők karrierjét követi nyomon az üzlet és az állami intézmények világában.
Mielőtt felvesszük a telefont vagy megírunk egy e-mailt, jó tudni, ki van a vonal túlsó végén. Ezt a fontos tájékozottságot segíti az áttekinthető formátumával is újító Manager Monitor.

A www.managermonitor.net webhely és az új híreket a megrendelők e-levelesládájába eljuttató hírlevél fotókkal illusztrálva számol be arról: kit hová neveztek ki, milyen pozícióra választottak meg, ki honnan távozott, ki milyen elismerésben részesült. Sok arc mellett rövid szakmai életrajzra mutató linket is talál az olvasó. Jóllehet a hazai történések állnak a középpontban, a határainkon túli fontosabb hírek ugyancsak megjelennek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Július 7-től nagy változás jön az újautópiacon

2024 júliusától csak olyan újonnan gyártott jármű helyezhető forgalomba Európában, ami rendelkezik az előírt, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel. Az EU-s jogszabály értelmében így minden új autónál a kötelező alapfelszereltség része kell legyen az intelligens sebességszabályozó, a vezető figyelmetlenségét érzékelő figyelmeztető rendszer, a vészfékjelzés, a tolatóradar, valamint az eseményadat-rögzítő, és az indításgátló alkoholszonda későbbi beszerelését is lehetővé kell tenni. 

2024. június 20. 13:15

Bosch Tech Day 2024 – Szoftverekkel is elérhetők lesznek a Bosch „életre tervezett” technológiái

A Bosch, a technológiák és szolgáltatások szállítója szoftverekkel és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővíti üzleti tevékenységét, az évtized végére pedig már milliárd eurós nagyságrendű árbevételt tervez szoftveres tevékenységével elérni. „A Bosch már jó ideje szoftverfejlesztő vállalat is” – hangsúlyozta Renningenben, a 2024-es Bosch Tech Day alkalmával Dr. Stefan Hartung, a Bosch igazgatóságának elnöke. „Széles körű szakértelmünkkel közvetlenül láthatjuk el termékeinket programokkal, termékszoftvereink pedig az „Életre tervezve” mottónknak megfelelően könnyítik meg ügyfeleink életét.”

2024. június 19. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02