Az Albacomp vezérigazgatójaként folytatja az T-Online értékesítési vezérigazgató-helyettese

forrás Prim Online, 2006. március 28. 10:20
2006. május 1-jétől Pukler Gábor személyében új vezérigazgatót nevez ki az Albacomp Zrt. A szakember a poszton Laufer Tamást váltja, aki 2003 februárja óta volt a Társaság vezérigazgatója.
Pukler Gábor (32), műszaki informatikus szakemberként több mint tíz éve tevékenykedik kereskedelmi területen. Szakmai karrierjét Siófokon kezdte, majd a székesfehérvári Alba Internet Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta, ahol 1997-2003 között sikeresen foglalkozott kiemelt távközlési- és internet-szolgáltatások értékesítésével, távközlési hálózatok tervezésével, kivitelezésével, valamint azok műszaki felügyeletével.

2003 júniusában csatlakozott a T-Online-hoz a direkt értékesítési osztály vezetőjeként, ahol később igazgatóhelyettesi, majd 2005 májusa óta az értékesítési vezérigazgató-helyettesi posztot töltötte be.

A szakember most visszatérve a "gyökerekhez" a több mint 20 éve sikeresen működő Albacomp Rt. vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.

Az elmúlt időszak eredményeinek áttekintése után az Albacomp tulajdonosi köre meghatározta az elkövetkező időszakra vonatkozó stratégiai célokat és elvárásait, és ezzel egy időben felhatalmazta az igazgatóságot a végrehajtáshoz szükséges lépések megtételére. Az új stratégiai irányok sikerének érdekében az elkövetkező időszakban Albacomp Zrt részben megújítja a cég menedzsmentjét is.
Kulcsszavak: Albacomp

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már a rendszergazdák is tehetnek a tudatos energiafelhasználásért!

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftver legújabb verziójának kíméletes leállítás funkciójával a vállalatok innovatív módon csökkenthetik az energiafogyasztásukat a csúcsidőn kívüli órákban. Ezzel a gyártó a rendszergazdák kezébe adja a megoldást, amellyel nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztás csökkentéséhez, ha a szerverek és a virtuális infrastruktúra kíméletes leállítását az üzemen kívüli órákra, például éjszakára és hétvégére ütemezik, és a rendszereket csak akkor indítják újra, amikor arra szükség van.

2024. június 26. 09:54

Új iparági sztenderd a tűzvédelemben

Folyamatosan bővül azoknak intézményeknek, gyáraknak, logisztikai központoknak a száma, amelyek egyszerűbbé és papírmentessé tették az ellenőrzési, karbantartási folyamatokat és azok dokumentálását egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően. A szoftvercég innovációja a következő időszakban egyfajta iparági sztenderddé válik a területen, amellyel átláthatóvá, egységesség válnak az ellenőrzések, auditálások folyamata is.

2024. június 25. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40