Albacomp kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Albacomp

Átadták az Albacomp RI Kft. innovációs központját Székesfehérváron

Átadták az Albacomp RI Kft. innovációs központját Székesfehérváron; a közel 1,5 milliárd forint összköltségű beruházáshoz a cég mintegy 850 millió forintos uniós támogatást használt fel.

Kulcsszavak: innováció Albacomp
2015. november 8. 14:13

Új innovációs központot épít az Albacomp Székesfehérváron

Az irodaházban és a hozzá kapcsolódó gyártócsarnokban helyet kap a cég minden kutatás-fejlesztési, back office, kereskedelmi, szolgáltatási, oktatási és gyártási tevékenysége.

Kulcsszavak: gyár +céginfo Albacomp
2015. február 16. 12:16

Félmilliárdos technológiai fejlesztést valósít meg az Albacomp RI

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. uniós források felhasználásával, 499 millió forint összköltséggel valósít meg technológiai fejlesztést, amelynek eredményeképpen a társaság működéséhez szükséges villamos energiát a jövőben környezetbarát módon és gazdaságosan tudják előállítani - közölte a cég.

2014. december 13. 08:36

Innovációs központot létesít az Albacomp Székesfehérváron

Innovációs központot létesít az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft., a mintegy 1,5 milliárd forint összköltségű projekthez a cég az Új Széchenyi Terv pályázatán közel 850 millió forint uniós támogatást nyert - közölte a székesfehérvári vállalat az MTI-vel.

Kulcsszavak: innováció Albacomp
2014. március 11. 08:33

Csődvédelmet kért az Albacomp

Csődvédelmet kért az Albacomp IT Informatikai Zrt. a Cégközlöny hivatalos honlapja szerint. A zrt. a március 9-én benyújtott kérelem alapján a bíróság további döntéséig ideiglenes fizetési haladék illeti meg.

Kulcsszavak: +céginfo Albacomp
2012. március 12. 19:21

Új kereskedelmi igazgató az Albacompnál

2011. április 1-jétől Juhász Mihály tölti be az Albacomp IT Zrt. kereskedelmi igazgató posztját, feladata – a kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettessel egyeztetett stratégia alapján – a vállalat kereskedelmi területeinek operatív irányítása, illetve a kiemelt projektek és ügyfelek kezelése.

 

Kulcsszavak: Albacomp
2011. április 14. 19:38

Összeolvad az Albacomp Zrt. és SZÜV Zrt.

Az Albacomp Zrt. és a közel száz százalékban tulajdonában lévő SZÜV Zrt. tulajdonosai határoztak az Albacomp Zrt. és a SZÜV Zrt. 2010. 12. 31-ével történő összeolvadásáról, ezáltal 2011. 01. 01-jétől új, jogutód cégként létrejön az Albacomp IT Informatikai Zrt – rövid nevén Albacomp IT Zrt.

Kulcsszavak: Albacomp SZÜV +céginfo
2010. december 29. 16:05

Új kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes az Albacompnál

2010. augusztus 1-jétől ifj. Stark Gáspár (45) tölti be az Albacomp Zrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi  posztját.

Kulcsszavak: Albacomp CIO
2010. július 29. 16:08

Fellendülést vár az informatikában az Albacomp

Az informatikai piacon érdekelt Albacomp Zrt.-nek az elmúlt évben, részben a válság miatt, 30 százalékkal visszaesett a bevétele, ám az idén már fellendülést vár, részben a nagyobb kormányzati megrendelések, projektek beindulása révén.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo
2010. április 23. 10:28

Erősödő 25-éves Albacomp

Az Albacomp Zrt. pozitív eredménnyel zárta 2010 első negyedévét, és idén is a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokra koncentrál. A cég, amely az elmúlt 25 év alatt sikeresen megőrizte 100%-os magyar tulajdonosi körét, mai sajtótájékoztatóján ismertette első negyedéves pénzügyi eredményeit.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo
2010. április 22. 14:22

Az Albacomp szállíthatja a Közbeszerzések Tanácsa informatikai rendszerét

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. szállíthatja a Közbeszerzések Tanácsa informatikai rendszerét, miután nettó 77 millió forintos ajánlatával elnyerte az erre kiírt közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010. február 4. 09:17

Költségcsökkentési lehetőségek az informatikában

Az informatikai üzemeltetési költségek jelentősen csökkenthetők az informatikai háttértárolók kihelyezésével, egy ilyen befektetés 12-16 hónap alatt megtérül.

Kulcsszavak: IT trend Albacomp Hitachi
2009. február 18. 10:15

Hitachi-Albacomp: a stratégiai együttműködés új fejezete

A székesfehérvári vállalat jelenleg is dolgozik egy 100 ezer dollár értékű HDS-alapú tároló rendszer tervezésén és építésén egy hazai nagyvállalatnál, és folyamatban van egy másik, ennél is nagyobb értékű projekt megvalósítása.

2009. február 17. 14:43

Új műszaki vezérigazgató-helyettes az Albacompnál

2008. szeptember 15-től Egervári Dénes (33) tölti be az Albacomp Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióját, elődje Szajkó György közös megegyezessél távozik a vállalattól.

Kulcsszavak: Albacomp CIO
2008. szeptember 23. 16:39

Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Főiskola és az Albacomp

Együttműködési megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola és az Albacomp Zrt. 2008. július 7-én. A megállapodás alapján együttesen indítanak projekteket, amelyek az oktatás, a programfejlesztés és a felnőttképzést érintő tudományos kutatás, valamint minőségbiztosítás területén nyújtanak előnyöket mindkét fél számára.

Kulcsszavak: felsőoktatás Albacomp
2008. július 7. 17:31

Változások az Albacomp menedzsmentben

Két új vezérigazgató-helyettessel bővült az Albacomp menedzsmentje Szigetközi Zsolt és Gaál József személyében. A két szakember korábbi feladatköre kibővült, és az általuk vezetett területek kiemelt hangsúlyt kapnak az Albacomp további stratégiájában.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo CIO
2008. június 3. 10:30

MTV: olimpia HD-ben

Az Albacomp Zrt. a Magyar Televízió gyorsított meghívásos közbeszerzési pályázatán nyerte el a jogot a pekingi olimpia közvetítés infrastruktúrájának bérbeadására. A komplett stúdiót először Magyarországon szerelik össze, és a televíziós munkatársak képzése után szállítják Pekingbe. Az MTV munkatársai az olimpia ideje alatt ebből a stúdióból koordinálják a hazai közvetítést. A projektben több hazai vállalat működik közre az Albacomp vezetésével. A projekt külföldi partnere az Alfacam, amely a 2008-as pekingi olimpiai játékok hivatalos közvetítő partnere is egyben.

Kulcsszavak: olimpia Albacomp MTV1 HDTV
2008. május 25. 17:29

Sportinformatikai rendszereket fejleszt az Albacomp

Az Albacomp sport iránti elkötelezettsége nem új keletű, hiszen a székesfehérvári számítástechnikai cég a város kosárlabda csapatának támogatása mellett a közelmúltban több innovatív megoldással igyekszik a sportot és az informatikát közelebb hozni egymáshoz.

Kulcsszavak: sport IT-szolg Albacomp
2008. május 14. 13:11

Az Albacomp újabb világmárkákat szervizel

Az Albacomp 2008 januárjától újabb világmárkák számára biztosít szervizpartneri tevékenységet. Egyrészt a HRP által forgalmazott DELL termékek garanciális szervizét biztosítja, másrészt a Samsung hivatalos szervizpartnere lett.

2008. február 27. 16:20

Új üzletágigazgató az Albacompnál

2008. februárjától Gyimesi Áron tölti be az Albacomp Zrt. kiemelt ügyfelekkel foglalkozó üzletágának igazgatói posztját.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo CIO
2008. február 12. 12:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55