Konferenciát tartanak az információbrókerek

forrás Prim Online, 2006. május 22. 18:59
"Partner, konkurens, megrendelő - céginformáció Magyarországon" címmel, 2006. június 6-án (kedden) egész napos konferenciát szervez a Magyar Információbrókerek Egyesülete (MIBE).
A rendezvény célja, hogy megvilágítsa a hazai céginformációs kereslet és kínálat helyzetét, az államigazgatás és a versenyszféra törekvéseit, a piac igényeit, valamint gyakorlati példákkal szolgáljon a vállalkozói kör eredményes működéséhez, és segítse a kapcsolatépítést. Az előadások után kerekasztal-beszélgetésen ütköztethetik véleményeiket a résztvevők. Helyszín: Hotel Mediterrán, Budapest.

A konferencia programja
Kulcsszavak: konferencia MIBE

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

K&H: példaszerű szövetség a mesterséges intelligencia-fejlesztés terén

A természetes emberi beszéd működésének alaposabb megértését célozza az a kutatási együttműködési megállapodás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a K&H Csoport képviselői írtak alá. A kutatási együttműködés célja a természetes nyelvi megértés finomítása és integrációja olyan, minden K&H-ügyfél számára elérhető digitális asszisztens számára, amelynek a működése mesterséges intelligencián (AI) alapul.

2024. június 22. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02