Új irodai nyomtató az Epsontól

forrás Prim Online, 2006. június 11. 13:47
Az Epson az EPL-N2550 típusú, A/3-as formátum nyomtatására alkalmas fekete-fehér lézernyomtatójának kifejlesztésénél a kompakt méretet és a gyors működést a használat egyszerűségével ötvözte.
Az Epson az EPL-N2550 kompakt lézernyomtatóját csoportos felhasználói munkakörnyezetbe ajánlja A/3-as formátumú dokumentumok nyomtatására. A készülék percenként akár 30 lap nyomtatási sebességgel képes dolgozni és a Quick Fusing technológiának köszönhetően normál üzemmódban 8,2 másodperc, Sleep üzemmódban pedig 12 másodperc alatt képes az első oldalt előállítani. Ez a nagy mennyiségű papír befogadására képes, hatékony lézernyomtató sokáig használható festékkazettáival ideális megoldást jelent minden megbízható, egyszerűen használható és költséghatékony nyomtatást igénylő vállalati felhasználó számára.

Az EPL-N2550 nyomtató drivere gyárilag A/4-es méretre van beállítva, de a papírtartó tálca egyszerűen kibővíthető A/3-as méretre, amikor szükség van rá. Az újszerű konstrukciónak köszönhetően az Epson A/3-as nyomtatója az A/4-es társaihoz hasonló helyigényű. Mivel a készülék kompakt kialakítása készenléti üzemmódban mindössze 33 dB névleges zajszintkibocsátással párosul, az EPL-N2550 akár asztali nyomtatóként is megállja a helyét.

Az EPL-N2550 USB, párhuzamos és Ethernet csatlakoztatási lehetőséggel, valamint ESC/Page, PCL és PostScript emulációval rendelkezik, így minden gond nélkül beilleszthető a már meglévő vállalati informatikai infrastruktúrába.

A biztonságos nyomtatást, a csoportos nyomtatás lehetőségét, a hatékony dokumentumkezelést, a munka menetét nyomon követő eszközöket és a vonalkód-támogatást tekintve az EPL-N2550 kompatibilis az Epson teljes nyomtatóválasztékával.
Kulcsszavak: printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Az AGON PRO esport duó a végletekig feszíti a képfrissítési sebességet

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – büszkén mutat be két úttörő monitort, amelyek célja, hogy soha nem látott magasságokba emeljék a versenyszerű játékot. Az AGON PRO AG246FK és az AG256FS modellek új mércét állítanak fel az esport-arénában, páratlan képfrissítési sebességet és kivételes képminőséget kínálva a profi játékosok és a feltörekvő esportolók számára.

2024. július 16. 11:32

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59