Biztonságos nyomtatást kínál az Epson

forrás Prim Online, 2006. november 21. 18:54
Az Epson bemutatta AcuLaser C3800-as nyomtatóját. A biztonságos nyomtatási funkció lehetővé teszi a közvetlenül USB-meghajtóról történő, valamint a jelszóval védett nyomtatást azokon a helyeken, ahol a biztonság kiemelten fontos szempont.
Az Epson USB Memory Print Maker funkció garantálja a bizalmas dokumentumok biztonságos kinyomtatását. A bizalmas dokumentumok egy USB-meghajtóról közvetlenül nyomtathatók, így ellenőrizhető az adatok útja és megelőzhető az esetleges adatlopás. A számítógépről törtánő PDF-fájl nyomtatása jelszóval levédhető, vagyis csak akkor nyomtatja ki a gép, ha azt a jelszó segítségével engedélyeztük közvetlenül a készüléken.

A nyomtató többféle csatlakozási lehetőséget is kínál, például nagysebességű (Hi-Speed) USB 2.0 és Ethernet kapcsolatot, valamint gyárilag többféle lapleíró nyelvet – PCL6, Adobe Postscript 3 és ESC/Page Colour – is támogat. 

Az Epson AcuLaser C3800 legfontosabb tulajdonságai:

  • Kompakt, színes A/4-es lézernyomtató.
  • Gyors nyomtatás színesben és fekete-fehérben egyaránt – 20, illetve 25 lap/perc sebességgel.
  • A nagy, fényes LCD-s vezérlőpanelen ábrák jelzik a feladatok állapotát, a hibákat és a kellékanyagok mennyiségét.
  • Egyszerűen integrálható a meglévő hálózatokba, sokféle csatlakoztatási lehetőséggel.
  • Nagyteljesítményű CPU és kiegészítő ASIC az összetett feladatok gyorsabb feldolgozásához.
  • 128 MB memória, amely akár 1 GB-ig is bővíthető, az összetett feladatok gyorsabb feldolgozásához.
  • Sokoldalú papírkezelés: maximum 1250 lap kapacitás és havi akár 60 ezer lap nyomtatott mennyiség.
  • Nagy felbontás: 4800 RIT.
  • Csatlakoztatható Hi-Speed USB  2.0-n és Etherneten keresztül is.
  • Többféle nyomtatónyelvet is támogat gyárilag: PCL6, Adobe Postscript 3 és ESC/Page Colour.
Kulcsszavak: printer Epson

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében

2024 első félévében a PC piac jelentős átalakuláson ment keresztül, amit a technológiai újítások és a globális gazdasági környezet egyaránt befolyásoltak.
A Lenovo, mint vezető asztali számítógép (PC) gyártó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott ebben az időszakban és a piac legnagyobb nyertesévé vált – olvasható a gazdasagielet.hu-n

2024. július 13. 13:50

Éttermi szoftverek ‒ a minimum ma már kevés

Az NTAK adatszolgáltatás bevezetése óta a legkisebbek kivételével mára minden étterem, kifőzde, vendéglátóhely rendelkezik valamiféle szoftverrel. A gyakran kényszerűségből bevezetett ingyenes eszköz azonban csak a pénzügyi alapfunkciókra szorítkozik, így nem jelent sem hatékonyságnövekedést, sem versenyelőnyt. Mindezt annak ellenére, hogy a Falatozz.hu friss kutatása alapján egy korszerű, informatikai megoldás és az abból következő új lehetőségek akár megkétszerezhetik egy egység bevételét.

2024. július 10. 15:12

Az 5G újradefiniálja a szolgáltatásokat

Miközben a telekommunikációs szolgáltatók sorra jelentik be az újabb és újabb ötödik generációs (5G) technológiákat, számos vezető bizonytalan abban, hogyan használja a technológiát üzleti szinten, illetve vizsgálja az átállás szükségességét. Ugyan az 5G-hálózatok megnövekedett kapacitást és nagyobb sebességet kínálnak, egyelőre a 4G számít működőképesnek, megbízhatónak és költséghatékonynak. Az 5G ugyan rengeteg előnnyel bírhat, ám emellett kihívásokat is tartalmaz – mutatja a Deloitte Quality Engineering Trends tanulmánya.

2024. július 9. 10:03

Így támogatja a digitalizáció a lelakott irodaházak hatékony korszerűsítését

A bérlői igények átalakulása, valamint a fenntarthatósági szempontok előtérbe kerülése a hazai irodapiacot is mozgásba lendítette. A változások tempóját jól mutatja, hogy nem a kor számít. Az energiahatékonysági követelmények erősödése miatt már egy 5-10 éve átadott épület is elavultnak számíthat. Ha a kevésbé hatékonyan működő épületek tulajdonosai nem akarnak lemaradni az egyre élesebb versenyben, belátható időn belül meg kell kezdeniük az átfogó átalakításokat, felújításokat vagy érdemes elgondolkodniuk az esetleges funkcióváltáson. 

2024. július 8. 14:40

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01