Túl a 200 ezren az egészségesebb életmódra koncentrálók

forrás Prim Online, 2006. december 15. 18:56
December elsején regisztrált a kétszázezredik tag az Asztroweben, az első magyar tematikus social network oldalon. A jelenlegi formájában 2006 áprilisában indult oldal ismertsége különösebb hirdetés nélkül, a felhasználók meghívóin keresztül terjed.
A tudatosabb, egészségesebb életmódra koncentráló oldal az asztrológián túl a közösség segítő erejét használja fel a tagok problémáinak megoldásában.

Az oldal népszerű kérdező funkciója lehetőséget ad, hogy a tagok kérdéseket tegyenek fel a közösségnek, akik válaszaikkal segíthetnek a kérdezőnek. A nyáron indult szolgáltatásban már több, mint 7600 kérdést tettek fel, és százezernél is több válasz született. A kérdések egy része lexikális ismeretekre vonatkozik, de legtöbben saját problémáikkal, gondjaikkal kapcsolatban kérnek tanácsot a közösségtől.

Az elmúlt fél év alatt rendkívül erős közösség alakult ki az oldalon, amelyet az online ismeretséget követő egyre gyakoribb offline találkozók is jeleznek. Az októberi első budapesti Asztroweb találkozón közel száz tag vett részt, de több vidéki városban is szerveződtek helyi találkozók.

Sikeres az asztroiker szolgáltatás is, amely az egymáshoz asztrológiailag nagyon hasonló embereket párosítja össze. Többen számoltak be megdöbbentő hasonlóságokról asztro-ikerpárjukkal való találkozásukat követően.

Az Asztrowebről bővebben:

Az Asztroweb a horoszkópkészítő rendszer 4 éves fejlesztése után indult el 2006 áprilisában, és a következő ingyenes szolgáltatásokra fókuszál:

1. Ismerd meg magad jobban! - A tagok elolvashatják a születési képletüket, illetve a rájuk vonatkozó aktuális hatásokat.

2. Ismerd meg jobban a körülötted élőket! - A tagok megnézhetik az Asztrowebre regisztrált ismerőseik születési képletét és előrejelzését, valamint kettejük párkapcsolati elemzését is.

3. Ismerj meg új embereket! - A tagok megismerhetik asztroikreiket, beszélgethetnek az ugyanazon jegyben és aszcendenssel született tagokkal (Rokonlelkek fóruma), kérdéseket tehetnek fel a tagságnak, közösségekhez csatlakozva fórumozhatnak különböző témákban.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lehet egyszerre mobil és otthoni az internet?

A mobiltelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul, de a mobilozást lehetővé tévő technológia új értelmet ad az eddig vezetékkel elért otthoni internetezésnek is. Még nem szoktunk hozzá teljesen, de érdemes: nemcsak kábelen lehet otthon netezni, hanem mobilinterneten is, méghozzá úgy, hogy teljes értékű otthoni internetszolgáltatáshoz jutunk. Ez nemcsak azokon a helyeken jelent alternatívát, ahol a vezetékes internet nem elérhető, hanem önmagában is jár előnyökkel, főleg, ha 5G-mobilhálózatról van szó.

2024. május 8. 09:55

A Zyxel Networks gyors és megfizethető WiFi 7 opciót mutat be KKV-knak

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék. 

2024. március 6. 19:24

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59