orvosiszotar.hu: 150 000 keresés, új portál

forrás Prim Online, 2007. március 17. 08:00

Töretlen a tavaly nyáron indult, és a www.orvosiszotar.hu címen elérhető ingyenes online orvosi szótár népszerűsége, amely az amúgy, segédlet nélkül gyakran nehezen értelmezhető orvosi/egészségügyi beutalók, leletek és eredmények, valamint szakszövegek fordítására szakosodott.

A Magyar Orvosi Kamara partnereként is működő oldalon indított keresések száma a héten átlépte a 150 ezret. (Ez az utóbbi időben már heti 10 000 keresést jelentett.) A sikeren felbuzdulva a szerkesztők tavaly novemberben egy új, általános egészségügyi portál megteremtését tűzték ki célul, amelyet hivatalosan szerdán mutattak be weboldalukon. Az egeszsegindex.hu címen elérhető portál érdekes, színes egészségügyi újságcikkek és orvosi témakörök mellett orvosmeteorológiával, egészséges ételreceptekkel, vérnyomás-vércukor és testsúlynaplóval, bio- és vitamináruházzal várja az érdeklődőket. Ezenközben az orvosiszotar.hu oldal a sokszor ellentmondásosan kezelt, adalékanyagokat jelző E-számokat értelmező keresőjével bővült. A weboldalak orvos szakértője kérdésekre is válaszolva igyekszik tanáccsal ellátni az érdeklődőket.

Kulcsszavak: egészségügy

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59