A SHARP viszonteladókat keres Magyarországon

forrás Prim Online, 2007. április 2. 17:04
A SHARP Electronics, a világ egyik vezető LCD-TV gyártója bővíteni kívánja Sharp szórakoztató elektronikai üzletágát Magyarországon. Széles termékválasztékával és tevékenységeinek közvetlenül viszonteladóira történő koncentrálásával szeretné a Sharp kielégíteni a high-tech termékek iránti egyre növekvő keresletet.
A SHARP magasan képzett, szakértő viszonteladókat keres 20 inch-108 inch közötti méretű LCD TV-inek értékesítésére Magyarországon. Az LCD TV-k, mint fő termékek mellett a cég számos más terméket is kínál, beleértve a DVD, Audio termékeket, mikrohullámú sütőket és hűtőszekrényeket. A SHARP megerősíti értékesítési struktúráját Magyarországon, melynek első lépéseként partnerei számára egyértelmű irányelveket vezet be és kiterjedt technikai képzést nyújt. A partnerek segítséget kapnak az új üzletfejlesztési programokban is, mint a DM és promóciós eszközök, beleértve az átfogó magyar nyelvű katalógusokat is. A magyar weboldal mellett (www.sharp.hu) a Sharp vállalati és végfelhasználói márkaismertsége növelésének érdekében a vállalati hirdetési kampányt is indít Magyarországon.

2007-ben a Sharp becslései szerint a kereslet LCD-TV-k világpiacán el fogja érni a 68 millió készüléket, amelyből 27 millió Európában kerül majd értékesítésre. A Sharp célja összesen 9 millió készülék értékesítése világszerte, ebből 2,9 milliót Európában, a jövő LCD-TV piacán szándékoznak eladni. A trend az óriási átmérőjű, nagyfelbontású panelek iránti keresletlet felé tolódik. Már napjainkban is az átlag képernyő átmérő 29 inch, ami 2010-re várhatóan eléri a 37 inchet.

Európában  a legnagyobb növekedés Kelet-Európában, Spanyolországban és Skandináviában megy végbe. “ Magyarországon a vásárlói igények elég különbözőek, kezdve azoktól a vásárlóktól, akik HDTV kompatibilis termékeket szeretnének, hogy óriási síkképernyős televizión élvezhessék a maximális képminőséget, egészen azokig, akik megelégednek olyan nagyszerű képminőségű TV-vel is, amely esetleg nem rendelkezik a legújabb technikai fejlesztésekkel. Átfogó LCD-TV kínálatával a Sharp lefedi a vásárlói igények teljes spektrumát.”-mondta Andreas Kellner a Sharp magyarországi értékesítési igazgatója.
Kulcsszavak: Sharp-hu Sharp TV +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17