Internetet adományoz a Pannon 25 non-profit szervezetnek

forrás Prim Online, 2007. április 24. 15:13
A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és szinte korlátlan, havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.
„A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként és a társadalmi felelősségvállalás elkötelezettjeként egyaránt fontosnak tartja a hátrányos helyzetű régiók és civil szervezetek támogatását. A mobil internet segítségével a világhálót olyan helyekre is eljuttatja, ahol eddig nem volt lehetséges annak használata, a hordozhatósággal pedig az úton lévők folyamatos munkavégzését teszi lehetővé – mondta a mai adományozáson Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

A támogatással a Pannon szociális munkások, egészségügyi és környezetvédelmi dolgozók munkáját teszi ezentúl egyszerűbbé, akik országszerte több száz emberen segítenek.

Mint ismeretes, a Pannon április 10-én kiemelten kedvező ajánlattal lépett az internetszolgáltatás hazai piacára két új internetcsomagjával, melyek 3 és 10 GB adatforgalmat tartalmaznak június 30-ig történő vásárlás esetén fél évig 3450 illetve 6450 forintért.

 

Kulcsszavak: szponzor Pannon GSM

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59