Microsoft Gold Certified Partner lett a rEVOLUTION

forrás Prim Online, 2007. május 17. 14:56
A Microsoft Magyarország Gold Certified partnere lett a rEVOLUTION Software. A vállalat ezzel egy hosszú és eredményes időszak végére tette fel a pontot, hiszen 13 évvel ezelőtt a hazai piacon elsőként jelent meg saját fejlesztésű, Windows alapú ügyviteli rendszerrel. Mára a cég forgalmának több mint 35%-a a világcég szoftvereinek forgalmazásából és bevezetéséből származik, amelyen belül jelentős súlyt képviselnek a saját fejlesztésű, a kis- és középvállalatok számára készült Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre épülő iparági – köztük elsősorban az építőipari – megoldások.
A vállalat a Gold partneri címet elsősorban a Microsoft termékek értékesítési volumene, az Iroda++ integrált ügyviteli rendszer 7.1 verziójának bevizsgálása, az egyes szakterületen szerzett szakértelem, és nem utolsó sorban az ügyfél-elégedettségi felmérés eredménye alapján érdemelte ki.

A rEVOLUTION Software az elmúlt egy évben jelentős struktúraváltást hajtott végre, amelynek során komoly hangsúlyt fektetett a kis- és középvállalati ERP rendszerek értékesítésre és az ezekhez tartozó szolgáltatásokra. A vállalat negyedik éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt 17 projektben – számos esetben cégcsoportoknál végzett bevezetésnek köszönhetően – több mint 40 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. A vállalat tervei szerint 2007-ben újabb 15 értékesítésre kerülhet sor, így az e területről származó bevételek több mint duplájára nőve elérhetik a 350 millió Ft-ot, a teljes ERP bevétel pedig a 400 millió forintot.

A rEVOLUTION Software komoly erőforrásokat fordít a speciális iparági megoldásokra. 2006-ban az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló informatikai megoldást, amely a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer alapfunkcióira épülve alkalmas az e cégtípusoknál a hagyományos vállalatirányítási igényeken kívül megjelenő likviditáskezelési és kontrolling problémák kezelésére. A megoldást már jelenleg is több hazai építőipari vállalat használja élesben, és több helyen folyik a bevezetése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02