Alkalmatlanság miatt felfüggesztették a személyügyi rendszer pályázatot

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 11. 08:42

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkársága, az esélyegyenlőség biztosítása érdekében, a Közbeszerzések Tanácsánál kezdeményezte a "Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ szervezeti kiépítésének támogatása és integrált informatikai rendszerének megvalósítása" tárgyú közbeszerzési pályázat felfüggesztését.

A pályázati felhívásra beérkező jelentkezések elbírálása során egyértelmű vált, hogy a részvételi felhívásban meghatározott pályázati követelmények - a pontatlan megfogalmazás miatt – nem biztosították a részvételre jelentkezők objektív és azonos eséllyel történő rangsorolását, ezért a Személyügyi Államtitkárság jogorvoslati eljárás megindítását kezdeményezte a Közbeszerzések Tanácsánál.

A Személyügyi Államtitkárság számára alapvető fontosságú, hogy az eljárás minden szempontból jogszerű, szabályos és transzparens legyen. A Személyügyi Államtitkárság szándéka továbbra is az, hogy a vonatkozó jogszabályokkal teljes összhangban álló közbeszerzési eljárás során a legkedvezőbb áron, a legjobb szolgáltatást nyújtó ajánlattevőt válassza ki az integrált személyügyi rendszer megvalósítására.

A Személyügyi Államtitkárság, mint ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság érdemi határozatának meghozataláig felfüggesztette. A Személyügyi Államtitkárság, amennyiben a Közbeszerzési Döntőbizottság helyt ad kezdeményezésnek, új közbeszerzési eljárást ír ki.

Kiadó: Kormányszóvivői Iroda

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17