A Mail2Web.com a Microsoft Partner Programban

OTS - Cégvonal, 2007. június 11. 09:03

A Mail2web.com bejelentette, hogy tagja lett a "Microsoft Gold Certified Partner Excellence Program"-nak. A Microsoft Partner Programban négy vagy több alkalmazással részt vevő, valamint ügyfeleiket innovatív alkalmazásaikkal és hozzáadott értékkel szolgáló vállalatokat ismerik el.

A Mail2Web.com kollaborációs és virtuális munkahelyi megoldásokat nyújtó SaaS (Software as a Service) szoftver szolgáltatásokra szakosodott 1997-től. Szolgáltatásai kiterjednek távoli email elérés biztosítására többféle platformról, kulcsrakész Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint alapú megoldásokra, nemzetközileg elérhető roaming dialup és Wi-Fi internet kapcsolatra, platformok közötti és mobil sms szolgáltatásokra, sokoldalú és egymást kiegészítő virtuális munkahelyi szolgáltatásokra, beleértve a mobil kommunikációt is, valamint VoIP és műholdas kommunikációra. Minden egyes szolgáltatása mobil készülékeken is elérhető, beleértve a BlackBerry készülékeket, a Microsoft Windows Mobile operációs rendszert futtató készülékeket, Microsoft ActiveSync kompatiblis készülékeket, beleértve a Nokia, a SonyEricsson, a Motorola, az LG, a Samsung és a HTC márkákat. Minden egyes szolgáltatása elérhető bármely személyi számítógépről is függetlenül az internetes csatlakozás módjától. A Mail2Web.com 16 millió ügyféllel rendelkezik a világ 220 országában és 26 nyelven nyújt szolgáltatást.

A Mail2web.com-nak teljesítenie kellett a négy vagy annál több alkalmazás kifejlesztését előíró feltételt a Microsoft Patrtner Porgram keretében ahhoz, hogy megszerezze a jogosultságot a Microsoft Gold Certified Partner Excellence Programban való részvételre. A Microsoft Competencies célja megkönnyíteni valamely alkalmazástípus iránt érdeklődő ügyfél számára a Microsoft technológiában megfelelő jártassággal rendelkező partner kiválasztását. Minden egyes minősítési szint egyedi követelmény- és előnyrendszert alkot az adott technológiai partner sajátos képességeinek és szolgáltatásainak pontos ábrázolása érdekében.

- Az értékes képzési és üzleti fejlesztési lehetőségekkel rendelkező Microsoft Competencies piaci versenyelőnyhöz juttatja technológiai partnereit - jelentette ki Lora Gernon, a Microsoft Canada Co. partneri csoportjának igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17