Mobil fényképnyomtatási szolgáltatás Nokia Nseries készülékekről

Kovács Attila, 2007. június 30. 10:13

A Nokia Magyarország tájékoztatása szerint a mobilcég bevezeti integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával az Nseries mobilkészülékek  felhasználói egyszerűen és közvetlenül a készülékükről, a cellás vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket állítólag kívánságra házhoz is szállítják, vagy akár egy másik, megadott címre kézbesítik.

A Nokia Nseries "multimédiás számítógépnek" is becézett mobilkészülékek felhasználóinak a fényképezéshez, a képek megszerkesztéséhez és a papírképek megrendeléséhez egy ugyanazon ilyen készülékre van szükségük. A kedvenc fotók matricákra vagy ajándéktárgyakra, például bögrére, kirakós játékra vagy pólókra is rányomtattathatók, és ilyen módon a kiválasztott személynek, barátnak elküldethetők. A mobil nyomtatási szolgáltatás a mobilkészülékek Galéria alkalmazásából érhető el. Ehhez ki kell  választani a kinyomtatandó képet, meg kell adni a kívánt címet és a többi kért adatot, majd a készüléken meg kell nyomni a „Rendelés” gombot. A rendeléseket kezelő CeWe alkalmazás a képeket a megadott címre elküldi. A szolgáltatásért hitelkártyával valamint országtól függően egyéb helyi számlarendezési módon lehet fizetni. A szolgáltatás népszerűsítése érdekében az első tíz képet minden új felhasználó ingyenesen rendelheti meg.

A Nokia Nseries multimédiás mobilok tulajdonosai a készüléken található Letöltés program használatával, vagy a http://www.nokia.hu/fotorendeles weboldalról ingyenesen letölthetik a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges Nokia XpressPrint alkalmazást. A Nokia mobil nyomtatási szolgáltatás már működik, és Európa legtöbb részén, így például Magyarországon, Csehországban, Fuinnországban, Németországban stb. elérhető.

Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52