Megjelent az Adobe InCopy CS3 közép-európai kiadása

forrás Prim Online, 2007. július 10. 16:59

A magyar nyelvű Adobe InDesign CS3 után most itt a kiadványszerkesztő szoftver párja, az Adobe InCopy CS3 kelet-európai változata.

A mai naptól elérhető az Adobe InCopy CS3 szerkesztőségi szoftver közép-európai (CE) változata, amely a magyar mellett a török, az orosz, a román, a cseh, a lengyel, a görög és az ukrán nyelveket támogatja. A kezelőfelület megjelenítésekor ugyanakkor csak a fenti nyelvek közül választhatunk, azaz angol nyelvű menürendszerrel és eszköztárral nem dolgozhatunk.

Az InCopy CS3 a széles körben elterjedt Adobe InDesign CS3 kiadványszerkesztő szoftverrel együttműködve tökéletes eszköztárat biztosít az újságírók, a szerkesztők és a tördelők számára. Az újságíróknak az arculat elkészítésével és menedzselésével nem, csak a szöveggel kell foglalkozniuk. Publikációikat közvetlenül az arculattervező által elkészített sablonba, azon belül is csak a megfelelő helyre írhatják, így számos hiba és pluszmunka elkerülhető.

A szoftver hamarosan hazánkban is megvásárolható. A CS3-as változatra CS-ről és CS2-ről lehet frissíteni.

szoftver.hu

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bosch Tech Day 2024 – Szoftverekkel is elérhetők lesznek a Bosch „életre tervezett” technológiái

A Bosch, a technológiák és szolgáltatások szállítója szoftverekkel és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővíti üzleti tevékenységét, az évtized végére pedig már milliárd eurós nagyságrendű árbevételt tervez szoftveres tevékenységével elérni. „A Bosch már jó ideje szoftverfejlesztő vállalat is” – hangsúlyozta Renningenben, a 2024-es Bosch Tech Day alkalmával Dr. Stefan Hartung, a Bosch igazgatóságának elnöke. „Széles körű szakértelmünkkel közvetlenül láthatjuk el termékeinket programokkal, termékszoftvereink pedig az „Életre tervezve” mottónknak megfelelően könnyítik meg ügyfeleink életét.”

2024. június 19. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30