Pannon: megbízható háttér a jégkorongnak

forrás Prim Online, 2007. december 13. 11:22

Újabb három évre meghosszabbította a Pannon a Magyar Jégkorong Szövetséggel az együttműködését, így a mobilszolgáltató továbbra is a jégkorong-válogatott főtámogatójaként nyújt a nemzeti válogatottnak megbízható hátteret.

"Az elmúlt három év rengeteget jelentett a magyar hokinak: felzárkóztunk a közvetlen elithez – az ’A’ csoporthoz -, számos új jégpálya épült hazánkban és Magyarországon soha nem látott kaliberű jégkorong-válogatottak léptek jégre, mint például Kanada, Szlovákia, Németország vagy éppen Svédország. Mindez a Pannonnak köszönhető, hiszen az általuk nyújtott biztos háttér és a szerződésünkön is messze túlmutató együttműködés, közös gondolkodás garantálta a sikert eseményeinken” – mondta Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke. „Az, hogy a Pannon a magyar jégkorong támogatója, elismert hokinemzetté tette Magyarországot a nemzetközi hokiéletben és rengeteget jelentett a sportág hazai megítélésében. Biztos vagyok benne, hogy a következő három év is legalább ugyanilyen sikeres és eredményes lesz!"
"A játékosok kiválóak, folyamatosan fejlődő teljesítményt nyújtanak, tudjuk, hogy nagyon sok magyar embernek örömöt szereznek, ezért is döntöttünk úgy, hogy újabb három évre a csapat főtámogatói leszünk” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.
A magyar mobil távközlési piac meghatározó szereplője, a Pannon minden támogatást megad annak érdekében, hogy a magyar korongozók folytassák sikeres szereplésüket.

Kulcsszavak: sport szponzor Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17