Az Interware-é az eTel Magyarország

forrás Prim Online, 2007. december 19. 07:07

Teljesen magyar tulajdonba került az egyik első hazai alternatív telekommunikációs szolgáltató, az eTel Magyarország Kft., miután eddigi tulajdonosától, a legnagyobb osztrák telekommunikációs szolgáltatótól, a Telekom Austria vállalattól megvásárolta azt az Interware Internet Szolgáltató ZRt.

A 2007. december 11-én aláírt szerződéssel tovább bővítette szolgáltatási körét a több, mint tíz éve piacon levő Interware ZRt., amely már korábban piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés és a domain szolgáltatások terén és meghatározó szereplő a szélessávú internetszolgáltatások piacán. A hangszolgáltatási piacon tett újabb akvizícióval - amely az év eleji NetAid Kft. felvásárlását követi – teljes körű és meghatározó telekommunikációs szolgáltatóvá válik a 100%-os magyar tulajdonban levő Interware ZRt.

Az Interware ZRt. az akvizíciónak és az ebből eredő szinergiák kihasználásának köszönhetően 2008-ban várhatóan kétszeres, 400 millió Ft feletti EBITDA mutatót és 3 milliárd forintot jelentősen meghaladó árbevételt ér el.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52