Magyar Telekom: 19 milliárdos létszámleépítés

MTI Sajtóadatbank, 2007. december 21. 09:24

Feltehetően 19 milliárd forintba kerül a Magyar Telekomnál tervezett létszámleépítés a negyedik negyedévben, ennek idei cash flow hatása körülbelül 3 milliárd forint, alacsonyabb az eredetileg becsült összegnél - tette közzé befektetői közleményként a társaság honlapján.

A társaság csoportszinten a működési tevékenység személyi jellegű ráfordításait 5 százalékkal kívánja csökkenteni a jövő évben. A létszámleépítések végkielégítési ráfordításai alacsonyabbak lesznek mint az eredetileg becsült 24 milliárd forint. Azóta véglegesítették a részleteket a szakszervezetekkel, meghatározták a leépítés pontos struktúráját, a leépítésre kerülők listáját. A nemzetközi leányvállalatoknál tervezett létszámleépítést később valósítják meg.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52