Tükrös felületű kompakt Sony Ericsson mobil

Genda Csongor Zoltán, 2008. március 4. 19:14

A Sony Ericsson az idei CeBIT technológiai kiállításon a közönség elé tárta legújabb kompakt méretekkel rendelkező mobilját, melynek elülső részét egy tükrös felülettel vonták be.

A szétcsúsztatható kialakítású telefonban egy 1,3 megapixeles, 4x-es digitális zoommal rendelkező kamera kapott helyett, továbbá egy FM-rádió is gazdagítja annak felszereltségét. Az 1,8"-es kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes, felbontása pedig 128x160 pixel. A mobil belső memóriája igen csak szűkre szabott (10 MByte), ám a tárolókapacitás sajnos külső memóriakártyával nem bővíthető. A készüléket szerény technikai paraméterei elenére mégis különlegessé teszi a luxusérzetet keltő tükrös felület, amely kikapcsolt állapotban szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A telefont felszerelte a gyártó Bluetoothszal is, a számítógéppel való szinkronizálás pedig USB-porton keresztül történik. A 83x47x15 mm-es készülék a magasságát kivéve megegyezik egy névjegykártya méreteivel, így bármilyen apró zsebben elfér. A háromsávos mobilakkumulátora 9 órai bheszélgetésre, illetve 16 napi készenléti időre elegendő energiát biztosít a felhasználóknak.

A Sony Ericsson a harmadik negyedévben hozza forgalomba a T303-ast, melynek előfizetés nélküli ára 120 euró (32 000 Ft).

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50