Captaris-el még egyszerűbb a dokumentumok kezelése

forrás Prim Online, 2008. május 18. 17:14

A Captaris integrálta a RightFax képelfogás megoldását a Microsoft Office SharePoint Server 2007-el, amellyel egy irodai alkalmazásba könnyedén integrálhatók a dokumentumok.

A Microsoftra által létrehozott .NET technológia magában foglalja az Oracle E-Business Suite, az Oracle CRM és SAP R/3 alkalmazást, ami egyetlen kattanással elérhető a Microsoft Office elhagyása nélkül. A felhasználók könnyen el tudják érni a legutóbbi dokumentumaikat az asztalról. A bejövő faxokat közvetlenül meg tudják nézni a Microsoft Outlookban, mely létrehoz egy eseménynaplót is a biztonsági mentéshez.

A Captaris további újdonsága a képek fogadása faxeszközöktől és szkennerektől. A fogadott képeket ezután a SharePointba helyezi. A rendszer értesíti azokat a címzettek, akiknek dokumentumai beérkeztek, majd az RSS-csatornára helyezi vagy hozzáadja őket egy SharePoint munkafolyamatba, ahol hozzá tudnak férni bárhol a belső hálózaton vagy az interneten egy webböngészőn keresztül vagy akár e-mail-en.

Kulcsszavak: Office dokumentumkezelés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már a rendszergazdák is tehetnek a tudatos energiafelhasználásért!

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftver legújabb verziójának kíméletes leállítás funkciójával a vállalatok innovatív módon csökkenthetik az energiafogyasztásukat a csúcsidőn kívüli órákban. Ezzel a gyártó a rendszergazdák kezébe adja a megoldást, amellyel nagyban hozzájárulhatnak az energiafogyasztás csökkentéséhez, ha a szerverek és a virtuális infrastruktúra kíméletes leállítását az üzemen kívüli órákra, például éjszakára és hétvégére ütemezik, és a rendszereket csak akkor indítják újra, amikor arra szükség van.

2024. június 26. 09:54

Új iparági sztenderd a tűzvédelemben

Folyamatosan bővül azoknak intézményeknek, gyáraknak, logisztikai központoknak a száma, amelyek egyszerűbbé és papírmentessé tették az ellenőrzési, karbantartási folyamatokat és azok dokumentálását egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően. A szoftvercég innovációja a következő időszakban egyfajta iparági sztenderddé válik a területen, amellyel átláthatóvá, egységesség válnak az ellenőrzések, auditálások folyamata is.

2024. június 25. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40