Icon7 perifériákat kínál az AlphaSonicl

Kovács Attila, 2008. július 22. 11:07

Különleges kialakítású és szolgáltatású perifériákat mutatott be az AlphaSonic Kft. által képviselt Icon7 Magyarországon. A gyártó a Sentido billentyűzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern dizájnt és technológiát a kezelhetőség egyszerűségével. A Nyugat-Európában népszerű gyártó a közeljövőben számítógép-játékosoknak szánt több termék bevezetését is tervezi.

Az Icon7 Sentido kombó és a Cyris T600 webkamera perifériái különleges felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek, anyagukban, formájukban, funkciójukban maximális kényelmet és a használat egyszerűségét hordozzák. A Sentido billentyűzet és egér kombinációja, amely vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez. A kombó modern kialakítást kapott. A billentyűzet formája illeszkedik az ujjakhoz, kényelmes tenyértámaszt kínál, a billentyűk és gyorsbillentyűk mérete és elhelyezése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb használatot nyújtja. A billentyűzet Smooth Easy Touch borítást kapott, mely a notebook gépek érintőpadjához hasonlóan kellemes tapintású. A FastFint funkció a billentyűzet színezetére utal, és abban segít, hogy gyorsan megtaláljuk azt a billentyűt, amire az adott pillanatban szükség van. Az egér szintén a teljes kényelmet szolgálja tenyértámasszal, csúszásmentes bevonattal és a tenyérhez illeszkedő formával, mérettel. A kombó vezeték nélkül 2,4 GHz-es frekvencián kapcsolódik a számítógéphez, mely felismeri az ezen a sávon működő más eszközöket. Titkosítja az adatátvitelt, és kiküszöböli az interferencia-zavarból eredő késéseket.

A Cyris T600 webkamerát azoknak a sokat utazó felhasználóknak tervezték, akik mindig szeretnének elérhetők lenni. A webkamera könnyen hordozható, kis lappá hajható össze, mely kihajtva a SmartTwist kialakításnak köszönhetően 360 fokban fordul el. A Cyris T600 1,3 megapixeles felbontást, és kiváló minőségű képeket kínál. Az extra funkciók arcfókuszt, képminőség-javítást és szórakoztató hatások beszúrását támogatják.

Az Icon7 termékei már kaphatók Magyarországon. Ajánlott bruttó végfelhasználói áruk: Sentido kombó – 15.700 Ft, Cyris T600 webkamera – 12.000 Ft.

További információ: www.icon7.com és www.alphasonic.com

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyobb teljesítménnyel és automatizálással erősítik a Dell EMC PowerStore-t

A Dell Technologies új szoftverrel és automatizálási képességekkel növelte Dell EMC PowerStore nagyvállalati tárolórendszereinek teljesítményét. A cég továbbá bemutatta a kedvezőbb árú PowerStore 500 modelljét is, amely a vállalkozások és felhasználók szélesebb körének kínál nagyvállalati szintű teljesítményt és funkciókat.

2021. május 17. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15