AlphaSonic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: AlphaSonic

3X Virtual: végső búcsú a meghibásodásoktól, az adatvesztéstől?

A közelmúltban osztották ki a Magyar Termék Nagydíjat a Parlamentben. Az elismerést idén olyan cégek kapták, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés és az export. A díjazottak közé került az elmúlt évek egyik legizgalmasabb fejlesztése, a 3X Virtual.

2014. október 7. 17:53

Gyors és intelligens kapcsolat noteszgép és asztali PC között

Az ATEN bemutatta CS661 noteszgép USB KVM kapcsolóját, amely kompakt megoldást kínál két számítógép, akár noteszgép és asztali PC csatlakoztatására gyors és hatékony fájlátviteli megoldásssal.

Kulcsszavak: AlphaSonic notebook Aten
2008. december 16. 20:02

Ajándéktippek karácsonyra - számítástechnikai kütyük a család minden tagjának

A Disney rajzfilmhősök képeivel díszített egérrel, webkamerával és egérpaddal nem csupán a gyerekeknek okozhatunk örömet. A különböző színekben kapható ICY Box külső merevlemez tárolók és az Icon7 S300 vezeték nélküli lézeregere a mindennapjaikat PC előtt töltők hasznos ajándéka, a Sweex naptár funkciós 7” digitális képkerettel pedig távol élő nagyszülőknek szerezhetünk örömet.

Kulcsszavak: AlphaSonic periféria
2008. december 6. 09:02

Icon7 perifériákat kínál az AlphaSonicl

Különleges kialakítású és szolgáltatású perifériákat mutatott be az AlphaSonic Kft. által képviselt Icon7 Magyarországon. A gyártó a Sentido billentyűzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern dizájnt és technológiát a kezelhetőség egyszerűségével. A Nyugat-Európában népszerű gyártó a közeljövőben számítógép-játékosoknak szánt több termék bevezetését is tervezi.

2008. július 22. 11:07

Sweex: LCD TV beépített DVD-lejátszóval

A Sweex 19” LCD TV beépített DVD-lejátszóval rendelkezik, a vékony LCD panel oldalán csúsztathatjuk be a CD- vagy DVD-lemezt. Az LCD TV fekete fényes háza elegáns külsőt sugároz, a kompakt kivitelnek köszönhetően bárhova könnyedén elhelyezhető.

Kulcsszavak: AlphaSonic TV
2008. június 16. 22:05

Raptoxx tápok a teljesítmény megszállottjainak

A Raptoxx bemutatta nagy teljesítményű, zajmentes tápegységeit, a Raptoxx Exxtreme termékcsalád RT-850EBAD és RT-1000EBAD tápegységeket. Az újonnan megjelent tápegységeket a gyártó azon felhasználók számára tervezte, akiknek fontos az extrém teljesítmény mindennapi számítógép használatukban, ezzel együtt azonban a tápegység csendes működése is.

Kulcsszavak: tápegység AlphaSonic
2008. május 25. 14:04

Swann megfigyelő rendszer az AlphaSonic kínálatában

Az ausztrál Swann Communications, a biztonsági megfigyelő rendszerek vezető gyártójának új Digital Private Eye rendszerét (kamerát és képrögzítőt) hivatalosan forgalmazza Az AlphaSonic Kft. A Swann Digital Private Eye az észlelt mozgás képeit automatikusan SD memória kártyára rögzíti.

2008. január 19. 14:29

Érintőképernyős monitorújdonságok az iiyamától

Az iiyama újabb monitorokkal látja el a felhasználókat az új év elején, melyek csúcstechnológiát képviselnek az érintőképernyős kijelzők terén. Az új ProLite T-1530SR, T-1730SR és T-1930SR monitorok a legújabb 5 wire resistive technológiával készülnek, és külsejükben is a letisztult designt hordozzák.

Kulcsszavak: AlphaSonic monitor iiyama
2007. december 25. 10:05

VoIP-GSM átjárót forgalmaz az AlphaSonic

Az AlphaSonic Kft. ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy már hazánkban is elérhető az Eurodesign cég MobiGater SIP eszköze. Ez a verzió VoIP-GSM átjáróként funkcionál, megoldást jelent a VoIP mobiltelefonnal való használatára, és egyesíti az alacsony percdíjakat a mobil hívások kényelmével. Az ez év februárjában  bemutatott másik, a MobiGater Skype-GSM átjáró változat teljesen mobilizálja a Skype hívásokat az átjáró és egy SIM kártya segítségével. A most bemutatott SIP verzió a VoIP hívásokat teszi mobiltelefonról is bárhonnan elérhetővé, alacsony áron.

Kulcsszavak: VoIP AlphaSonic
2007. szeptember 20. 16:02

Új disztribútor a ZyXEL-nél

A ZyXEL Hungary disztribúciós együttműködési megállapodást írt alá az AlphaSonic Kft.-vel ZyXEL termékek forgalmazására.

Kulcsszavak: ZyXEL AlphaSonic
2007. június 25. 14:28

ATEN bemutatta az idei év KVM újdonságait

A vállalat termékei között találkozhattunk SOHO felhasználók számára tervezett KVM kapcsolóival és video eszközeivel, valamint a nagyvállalatok számára készült ALTUSEN termékcsalád tagjaival.

2007. április 26. 12:23

MobiGater: Skype hívások mobiltelefonra

Az AlphaSonic Kft.mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a kft. megkezdi a bolgár EuroDesign cég MobiGater nevű Skype-GSM, illetve GSM-Skype átjáró egységének a hazai forgalmazását.

Kulcsszavak: AlphaSonic Skype
2007. február 14. 13:34

Nagyobb árbevétel-növekedésre számít az Alphasonic

Az idén ismét 20 százalék feletti növekedéssel, 2 milliárd forint árbevétellel kalkulál a számítástechnikai termékeket forgalmazó Alphasonic Kft. - mondta Bazsó Gábor, a cég az szervezési igazgatója kedden Budapesten.

2007. február 7. 09:15

Coworld termékek már Magyarországon is

Az NDAS technológia biztonságos, gyors és könnyedén megosztható tárolási lehetőséget kínál, mely kiváló megoldást nyújt a számítógépes tartalmak tárolása iránt egyre növekvő igényre SOHO környezetben és üzeti felhasználók számára egyaránt.

2007. február 6. 17:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

Játékos módon tanít programozást gyerekeknek a 18 éves vállalkozó robotika csomagja, a Megoldások a holnapért kihívás tavalyi díjazottja a népszerű televíziós műsorban is bizonyított. A Samsung és az EdisonKids közös programja a technológia iránt érdeklődő diákoknak kínál lehetőséget arra, hogy elismert szakemberekkel együttműködve gondolkodó közösséget, alkotóműhelyt hozzanak létre, ahol közösen dolgozhatnak ki jövőformáló megoldásokat. 

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28